Artikel top billede

Bog: Fotos for rigtig mange milliarder

I den prisbelønnede No Filter: The Inside Story of Instagram fortæller Bloomberg-journalisten Sarah Frier den helt vilde historie fra appens spæde start til det globale fotoherredømme.

Indtil for ti år siden var fotos noget, man tog, glemte og – måske – printede ud og kiggede på igen en dag, hvor man virkelig kedede sig. Eller hvor man syntes, at ens venner trængte til at kede sig.

Alt det ændrede sig med Instagram. Nu kunne man lynhurtigt uploade fotos og scrolle gennem alt fra snapshots af blomsterbed til kunstfærdige lagkager, solnedgange og celebrity-selfies, til man blev blå i hovedet. Hvilket der helt sikkert også er et filter til.

Den enkle fotoapp blev en bragende succes, gjorde stifterne vulgært velhavende, blev hundredvis af milliarder dollars værd og forvandlede både celebrities og helt almindelige mennesker til influencers med millioner af følgere.

I No Filter: The Inside Story of Instagram fortæller Bloomberg-journalisten Sarah Frier den – efter stort set enhver målestok – helt vilde historie fra den spæde start til det globale fotoherredømme, salget til Facebook og meget andet.

Financial Times kårede i øvrigt No Filter: The Inside Story of Instagram til årets bedste forretningsbog i 2020.

Titel: No Filter: The Inside Story of Instagram. Forfatter: Sarah Frier
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere