Artikel top billede

Bog: Fotos for rigtig mange milliarder

I den prisbelønnede No Filter: The Inside Story of Instagram fortæller Bloomberg-journalisten Sarah Frier den helt vilde historie fra appens spæde start til det globale fotoherredømme.

Indtil for ti år siden var fotos noget, man tog, glemte og – måske – printede ud og kiggede på igen en dag, hvor man virkelig kedede sig. Eller hvor man syntes, at ens venner trængte til at kede sig.

Alt det ændrede sig med Instagram. Nu kunne man lynhurtigt uploade fotos og scrolle gennem alt fra snapshots af blomsterbed til kunstfærdige lagkager, solnedgange og celebrity-selfies, til man blev blå i hovedet. Hvilket der helt sikkert også er et filter til.

Den enkle fotoapp blev en bragende succes, gjorde stifterne vulgært velhavende, blev hundredvis af milliarder dollars værd og forvandlede både celebrities og helt almindelige mennesker til influencers med millioner af følgere.

I No Filter: The Inside Story of Instagram fortæller Bloomberg-journalisten Sarah Frier den – efter stort set enhver målestok – helt vilde historie fra den spæde start til det globale fotoherredømme, salget til Facebook og meget andet.

Financial Times kårede i øvrigt No Filter: The Inside Story of Instagram til årets bedste forretningsbog i 2020.

Titel: No Filter: The Inside Story of Instagram. Forfatter: Sarah Frier
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere