Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Jobmarkedet brager afsted: Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Er du på udkig efter et nyt job? Så har vi fundet 10 spændende job, der kan give din karriere et friskt pust.

Jobmarkedet er kommet forrygende fra start i 2021, og virksomhederne begynder så småt at forberede sig på lidt mere normale tilstande.

Derfor er der et hav af spændende it-stillinger lige nu.

Hos it-jobbank er der 328 job online lige nu, og vi har plukket 10 af dem, som du kan se lige her.

Service desk-medarbejder til Movia

Har du interesse og flair for it? Og er du serviceorienteret helt ud i fingerspidserne? Danmark største trafikselskab søger en engageret og serviceminded kollega, der kan indgå i vores it service desk-team.

Se mere her.

Experienced Validation Lead in R&D IT til Novo Nordisk

At Novo Nordisk, we have a passion for improving patients’ lives all over the world. Will you help us bringing that passion to life? If you do, please apply and become the newest member of the Research & Development IT organization.

Se mere her

Ambitiøs it-tekniker til IT & Co Aps

Til vores Team i Rødekro søger vi en erfaren kunde- og løsningsorientret it-tekniker, der skal være med til at designe, supportere og vedligeholde kundernes it-infrastruktur.

Brænder du for it-sikkerhed, it-infrastruktur og cloud-løsninger og sætter du en ære i at udføre uovertruffen service, så har vi jobbet til dig.

Se mere her

Azure Cloud Consultant til Bunker Holding

Do you strive for stable and secure cloud operations across a truly global organisation?

Are you able to see holistically at problems, and do you want to play an important part of the future success of our Cloud ambitions?

We offer a challenging position in Group IT where digital ambitions are at stake.

Se mere her

Senior Site Reliability Engineer til Energinet

Du bliver en del af det nye setup i it, hvor vi dyrker beslutningskraften i teamet og netop har etableret en helt ny organisering med fokus på agile arbejdsgange.

Du indgår derfor også i et fagmiljø, hvor du kan sparre med arkitekter og udviklere fra andre teams.

Se mere her

Visionær solution-arkitekt til Go2market til Nuuday

Nuuday søger en passioneret solution-arkitekt inden for marketing automation og salgsprocesser.

En som ønsker at bidrage væsentligt til udviklingen af Nuudays løsninger og dermed Nuudays performance inden for marketing automation, leadprocesser og salgsprocesser.

Se mere her

Product owner til Nemlig.com

Vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks mest besøgte site og app?

Har du lyst til at give danskerne en endnu bedre indkøbsoplevelse? Og stortrives du i spændingsfeltet mellem udviklere, kunder og den øvrige forretning?

Se mere her

Junior udvikler med stor passion for ny teknologi til Bluefragments

Du vil blive en del af vores udviklerteam, hvor du er i godt selskab sammen med UX-designere, projektledere og backend- og frontend-udviklere.

Du vil oftest arbejde på kundespecifikke portaler, som er integreret med vores platform. Men du kan også blive inddraget i udviklingen af selve platformen – her hjælpes vi nemlig ad.

Se mere her

Team Lead IT Operation & Support til AS3

Kan du spille en central rolle i vores it-afdeling og sikre en stabil og sikker drift?

Brænder du for at levere gode brugeroplevelser og fremtidssikrede løsninger? – og evner du at lede et team samtidig med at du selv indgår i driften? – så er du måske vores nye TEAM LEAD for IT Operation og Support i AS3.

Se mere her

SuperOffice CRM applikations-specialist til OK a.m.b.a

Du vil få en central rolle i at etablere og sikre den optimale udnyttelse af vores SuperOffice-platform, og i samarbejde med kolleger, superbrugere og leverandører skal du varetage den daglige optimering og udvikling af tilhørende applikationer, databaser, integrationer mv.

Se mere her

”Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.”