Artikel top billede

Vigtig Smittestop-opdatering ude: Nu virker app’en på ældre iPhones

Smittestop app’en får en afgørende opdatering til at få styrket smitteopsporingen.

Den danske smitteopsporingsapp Smittestop er ude med i en ny version 2.2, der bringer en vigtig understøttelse af ældre iPhones med sig.

Med den nye version vil iPhone-modeller fra 2013 og frem kunne anvende app’en og dermed deltage i smitteopsporingen.

Det oplyser app'en på sin nyhedsside.

De modeller der nu kan se frem til at hente app’en er: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus og iPhone 6s samt iPhone 6s Plus. For at installere app’en skal enhederne dog være opdaterede til iOS version 12.5 eller nyere.

I næste måned vil en næste opdatering byde på mulighed for at inkludere testresultater fra private udbydere, de såkaldte lyntests i Smittestop.

Den danske corona-app Smittestop er udviklet af Netcompany, og den er indtil videre downloadet 2,1 millioner gange.

Læs også: Regningen for Smittestop-appen fortsætter med at vokse: Så mange millioner kommer det til at koste at drive appen videre
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere