Artikel top billede

Vigtig Smittestop-opdatering ude: Nu virker app’en på ældre iPhones

Smittestop app’en får en afgørende opdatering til at få styrket smitteopsporingen.

Den danske smitteopsporingsapp Smittestop er ude med i en ny version 2.2, der bringer en vigtig understøttelse af ældre iPhones med sig.

Med den nye version vil iPhone-modeller fra 2013 og frem kunne anvende app’en og dermed deltage i smitteopsporingen.

Det oplyser app'en på sin nyhedsside.

De modeller der nu kan se frem til at hente app’en er: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus og iPhone 6s samt iPhone 6s Plus. For at installere app’en skal enhederne dog være opdaterede til iOS version 12.5 eller nyere.

I næste måned vil en næste opdatering byde på mulighed for at inkludere testresultater fra private udbydere, de såkaldte lyntests i Smittestop.

Den danske corona-app Smittestop er udviklet af Netcompany, og den er indtil videre downloadet 2,1 millioner gange.

Læs også: Regningen for Smittestop-appen fortsætter med at vokse: Så mange millioner kommer det til at koste at drive appen videre
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere