Artikel top billede

(Foto: Pr-foto)

Festival, fredagsquiz og frihed: Sådan sikrer team.blue sig toptilfredse medarbejdere

Jobglæde Med et stærkt socialt fokus, storslåede arrangementer og en lang række personalegoder kan team.blue finde sig selv blandt eliten af landets it-selskaber med de mest tilfredse medarbejdere.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvordan team.blue arbejder med medarbejdertilfredshed
  • Hvor meget selskabet er vokset på fem år
  • indblik i selskabets årlige arrangementer
1.170
6 min
Stor frihed, mange medarbejdergoder, masser af sociale arrangementer og et stærkt fællesskab.

Beskrivelserne, der går igen flere gange, kommer fra medarbejdere i Skanderborg-selskabet team.blue, der udtrykker stor tilfredshed med arbejdspladsen.

Team.blue, tidligere kendt som Zitcom, indtager andenpladsen i Computerworlds årlige jobglæde-undersøgelse, der udarbejdes i samarbejde med Jobindex, hvor de anonyme vurderinger af arbejdspladsen er hentet fra.

Bo Brandt Cramer er som HR-direktør i team.blue primus motor i arbejdet med at bevare og sikre glade og tilfredse medarbejdere. Han har været i firmaet siden 2013, hvor staben bestod af 40 ansatte. Siden er skaren vokset til i dag 165 medarbejdere.

Men uanset stabens størrelse har selskabet altid haft et målrettet fokus på de sociale aspekter samt en investeringslyst til at sikre de bedste rammer, forklarer han til Computerworld.

“Det har altid ligget dybt i virksomhedens DNA, at vi skal sørge for at behandle vores folk godt,” begynder HR-direktøren, der fortsætter:

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter