Artikel top billede

Streaming: Mange flere Warnerfilm og navneskift på vej til HBO

HBO Nordic skifter senere på året navn til HBO Max og begynder snart at give adgang til flere højtprofilerede titler fra Warner Bros. – blandt andet Wonder Woman 1984.

Netflix har i årevis siddet tungt på streamingtronen og fik først for alvor kam til sit hår, da Disney kom buldende.

Men selv om HBO har brilleriet med flere bragende succesfulde storserier såsom Game of Thrones, så har tjenesten hele tiden været underdog på streamingmarkedet.

For selv om HBO er ejet af sværvægteren Warner Media, så har den manglet mange af ejerens stortitler.

Den amerikanske lancering af tjenesten HBO Max i 2020 gjorde imidlertid streamingtjenesten mere attraktiv ved at give adgang til mere indhold fra Warner Bros.

Så vidt, så godt.

På vore breddegrader har vi imidlertid ”kun” adgang til HBO Nordic, som har en del af indholdet på amerikanske HBO Max, men langtfra alt. Det bliver der så heldigvis snart gjort op med.

I 2021 kommer bl.a. familiefilmen Scoob!, Tenet, The Witches og Wonder Woman 1984 til HBO Nordic; senere end i USA, men vi får dog lov at se den.

18. marts kan man også glæde sig til den storstilede superheltetitel Zack Snyder's Justice League, der har premiere på HBO Nordic samtidig med den amerikanske premiere på HBO Max.

Så hvor vi tidligere har været vant til, at mange titler kom forsinket på streaming her i norden, bliver det – i hvert fald for HBOs vedkommende – fremover lidt mere sammenhængende.

Senere på året skifter HBO Nordic for øvrigt også navn til HBO Max.

Du kan for øvrigt se traileren til Wonder Woman 1984 her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere