Artikel top billede

Streaming: Mange flere Warnerfilm og navneskift på vej til HBO

HBO Nordic skifter senere på året navn til HBO Max og begynder snart at give adgang til flere højtprofilerede titler fra Warner Bros. – blandt andet Wonder Woman 1984.

Netflix har i årevis siddet tungt på streamingtronen og fik først for alvor kam til sit hår, da Disney kom buldende.

Men selv om HBO har brilleriet med flere bragende succesfulde storserier såsom Game of Thrones, så har tjenesten hele tiden været underdog på streamingmarkedet.

For selv om HBO er ejet af sværvægteren Warner Media, så har den manglet mange af ejerens stortitler.

Den amerikanske lancering af tjenesten HBO Max i 2020 gjorde imidlertid streamingtjenesten mere attraktiv ved at give adgang til mere indhold fra Warner Bros.

Så vidt, så godt.

På vore breddegrader har vi imidlertid ”kun” adgang til HBO Nordic, som har en del af indholdet på amerikanske HBO Max, men langtfra alt. Det bliver der så heldigvis snart gjort op med.

I 2021 kommer bl.a. familiefilmen Scoob!, Tenet, The Witches og Wonder Woman 1984 til HBO Nordic; senere end i USA, men vi får dog lov at se den.

18. marts kan man også glæde sig til den storstilede superheltetitel Zack Snyder's Justice League, der har premiere på HBO Nordic samtidig med den amerikanske premiere på HBO Max.

Så hvor vi tidligere har været vant til, at mange titler kom forsinket på streaming her i norden, bliver det – i hvert fald for HBOs vedkommende – fremover lidt mere sammenhængende.

Senere på året skifter HBO Nordic for øvrigt også navn til HBO Max.

Du kan for øvrigt se traileren til Wonder Woman 1984 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere