Artikel top billede

Streaming: Mange flere Warnerfilm og navneskift på vej til HBO

HBO Nordic skifter senere på året navn til HBO Max og begynder snart at give adgang til flere højtprofilerede titler fra Warner Bros. – blandt andet Wonder Woman 1984.

Netflix har i årevis siddet tungt på streamingtronen og fik først for alvor kam til sit hår, da Disney kom buldende.

Men selv om HBO har brilleriet med flere bragende succesfulde storserier såsom Game of Thrones, så har tjenesten hele tiden været underdog på streamingmarkedet.

For selv om HBO er ejet af sværvægteren Warner Media, så har den manglet mange af ejerens stortitler.

Den amerikanske lancering af tjenesten HBO Max i 2020 gjorde imidlertid streamingtjenesten mere attraktiv ved at give adgang til mere indhold fra Warner Bros.

Så vidt, så godt.

På vore breddegrader har vi imidlertid ”kun” adgang til HBO Nordic, som har en del af indholdet på amerikanske HBO Max, men langtfra alt. Det bliver der så heldigvis snart gjort op med.

I 2021 kommer bl.a. familiefilmen Scoob!, Tenet, The Witches og Wonder Woman 1984 til HBO Nordic; senere end i USA, men vi får dog lov at se den.

18. marts kan man også glæde sig til den storstilede superheltetitel Zack Snyder's Justice League, der har premiere på HBO Nordic samtidig med den amerikanske premiere på HBO Max.

Så hvor vi tidligere har været vant til, at mange titler kom forsinket på streaming her i norden, bliver det – i hvert fald for HBOs vedkommende – fremover lidt mere sammenhængende.

Senere på året skifter HBO Nordic for øvrigt også navn til HBO Max.

Du kan for øvrigt se traileren til Wonder Woman 1984 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere