Artikel top billede

Streaming: Mange flere Warnerfilm og navneskift på vej til HBO

HBO Nordic skifter senere på året navn til HBO Max og begynder snart at give adgang til flere højtprofilerede titler fra Warner Bros. – blandt andet Wonder Woman 1984.

Netflix har i årevis siddet tungt på streamingtronen og fik først for alvor kam til sit hår, da Disney kom buldende.

Men selv om HBO har brilleriet med flere bragende succesfulde storserier såsom Game of Thrones, så har tjenesten hele tiden været underdog på streamingmarkedet.

For selv om HBO er ejet af sværvægteren Warner Media, så har den manglet mange af ejerens stortitler.

Den amerikanske lancering af tjenesten HBO Max i 2020 gjorde imidlertid streamingtjenesten mere attraktiv ved at give adgang til mere indhold fra Warner Bros.

Så vidt, så godt.

På vore breddegrader har vi imidlertid ”kun” adgang til HBO Nordic, som har en del af indholdet på amerikanske HBO Max, men langtfra alt. Det bliver der så heldigvis snart gjort op med.

I 2021 kommer bl.a. familiefilmen Scoob!, Tenet, The Witches og Wonder Woman 1984 til HBO Nordic; senere end i USA, men vi får dog lov at se den.

18. marts kan man også glæde sig til den storstilede superheltetitel Zack Snyder's Justice League, der har premiere på HBO Nordic samtidig med den amerikanske premiere på HBO Max.

Så hvor vi tidligere har været vant til, at mange titler kom forsinket på streaming her i norden, bliver det – i hvert fald for HBOs vedkommende – fremover lidt mere sammenhængende.

Senere på året skifter HBO Nordic for øvrigt også navn til HBO Max.

Du kan for øvrigt se traileren til Wonder Woman 1984 her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere