Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff

Mennesker i IT

Udgivet 5. februar 2021 kl. 15.59
Premium Kun for abonnenter
Denne Premium-artikel er normalt kun for abonnenter

Men vi har valgt at låse den op for at give dig et eksempel på den omfattende viden og de artikler, som du har adgang til som Computerworld Premium-abonnent.

Tak, lad mig læse den OK, fortæl mig mere om Premium
Jeg har min primære bopæl i Shenzhen i Kina. Det er hardwarens svar på Silicon Valley, og det betyder blandt andet, at jeg har prøvet at få printet min egen pizza.

I Shenzhen findes der også chokoladebutikker, hvor du kan købe din egen personlige chokolade og kaffebarer, hvor du kan indskanne dit ansigt og efterfølgende få det printet i skummen på din café latte.

Det er bare nogle af de første meget spæde eksempler på en tendens, som vil blive mere markant i fremtiden. Her vil vi se, at produktionsapparaterne bliver mere fleksible og rykke tættere på os.

For nogle år siden rådgav jeg også en stor amerikansk forbrugervirksomhed om de muligheder, som brugen af bio-printere vil have.

En af de ting, som vi diskuterede, var, at du i fremtiden sandsynligvis vil kunne komme til at komponere din helt egen tandpasta, der eksempelvis smager af peber eller noget andet.

Om nogle år tror jeg, at du kan logge ind på en hjemmeside eller gå ned i dit lokale supermarked eller apotek og printe lige præcis den tandpasta, som du bedst kan lide.

På samme måde vil du også kunne købe og printe alt fra borde og stole til lamper og cykler. Jeg kalder det normalt for det 21. århundredes Ikea.
Nicolai Peitersen, stifter af WikiFactory.

Kunne du lide, hvad du netop har læst?

Artiklen er en del af Computerworld Premium

Med Premium får du adgang til eksklusivt indhold for abonnenter

Se mere Premium indhold

Med Computerworld Premium får du

Øget indsigt i it og digitalisering. Premium klæder dig på til at træffe bedre beslutninger.

Et konkret overblik over it-markedet, nye tendenser samt konkrete råd og erfaringer fra danske beslutningstagere.

Råd og erfaringer fra danske CIO'er, analytikere og it-beslutningstagere. Samlet i 10-15 unikke artikler hver uge.

Flere mennesker i IT Om mennesker i it


Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Sådan kommer den nye coronapas-app til at se ud
Nu er der ikke længe til, at danskerne får mulighed for at downloade et coronapas, der er mindre afslørende i forhold til brugernes personlie sundhedsoplysninger. Se hvordan det nye pas kommer til at se ud.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.