Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Europol anholder 10 hackere for at stjæle mere end 600 millioner kroner fra kendte musikere og sportsstjerner

De europæiske myndigheder har anholdt ti hackere på tværs af en række lande for at frarøve en række kendte mennesker mere end 100 millioner dollar i kryptovaluta.

Ti hackere fra en række lande er blevet anholdt af Europol.

De anholdte er mistænkt for at have frarøvet en rækkende kendte sportsfolk, musikere og influencere 100 millioner dollar i kryptovaluta.

Hackerne har ved hjælp af sim-swapping franarret de mange millioner fra de amerikanske kendisser, oplyser Europol i en pressemeddelelse.

Sim swapping foregår ved, at kriminelle bestiller i et nyt simkort i offerets navn og derefter misbruger mulighederne i mobiltelefonen efter at have fået adgang til simkortet.

Læs også: Europol: Her er de største cyber-trusler mod Europa

De kriminelle er blandt andet fra USA, Storbritannien og Belgien.

"Det er ikke alene kendisser der er under angreb. Enhver der ejer en mobiltelefon kan blive et offer for sim swapping," skriver Europol i meddelelsen.

Det fremgår ikke hvilke kendte amerikanere der har været ofre for forbrydelsen.

Læs også: Sådan gik det til da en 17-årig internetsvindler hackede verdens rigeste og mest magtfulde personer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.