Artikel top billede

Efter smertelige år hos NNIT skal væksten tilbage på sporet: Her er de store vækstområder for NNIT i 2021

Med datterselskabet Scales som brohoved landede NNIT for nyligt en kæmpe Dynamics 365-kontrakt med Norlys. Nu sætter NNIT sejlene yderligere ind på energi- og forsyningssektoren, der skal være en af de fokusindustrier, der skal bringe væksten tilbage for NNIT.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Tjek hvilke fokusområder NNIT vil have i de kommende år
  • Hvilken fokusindustri NNIT navnlig forventer øget vækst fra
  • Indsigt i hvordan NNIT vil gribe forretningen an i 2021
836
4:15 min
NNIT har lagt to udfordrende og stormfulde år bag sig, hvor selskabets økonomi har været hårdt ramt af store, eksisterende aftaler, der er blevet tabt på gulvet med faldende omsætning og afskedigelser af medarbejdere som de benhårde konsekvenser.

Men for NNIT står 2021 i optimismens og vækstens tegn.

"Jeg er glad for, at året er lagt bag os, og vi nu kan begynde på et nyt år," fortalte Per Kogut i slutningen af januar, der kunne melde, at NNIT efter flere års tilbagegang nu forventer omsætningsvækst på mellem et til fire procent for 2021.

Læs mere: Per Kogut lægger "smerteligt år" bag sig - nu venter væksten: "Når vi kigger ud i fremtiden, så er vi meget positive for 2021"

Men hvor skal væksten komme fra hos NNIT, der dels har mistet momentum hos kernekunden Novo Nordisk - dels har set store, vigtige aftaler, blandt andet med Pandora, forsvinde ud af bagdøren?