Kombit vil efter kritik have kommunerne til at holde 'dialog' om det problemramte KY-system ude af medierne

Kombit opfordrer efter en del medieomtale af det omstridte og stærkt forsinkede KY-projekt kommunerne til at holde 'dialogen' uden for de danske medier. Men der er ikke tale om nogen mundkurv til kommunerne, siger Kombit.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Se Kombits opfordring til kommunerne om KY
749
3:45 min
Efter en del medieomtale af det stærkt forsinkede og problematiske nye kæmpesystem til kommunerne, KY, opfordrer kommunernes fælles it-organisation, Kombit, nu landets kommuner til at lade være med at bidrage med oplysninger om problemerne med KY til medierne.


Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.