Artikel top billede

Steve Ballmer: ”Microsoft burde have satset på cloud’en tidligere”

Steve Ballmer fortryder nu, at han ikke fik satset noget tidligere på cloud-markedet, dengang han var Microsoft-chef.

Den forhenværende Microsoft-CEO Steve Ballmer ser kritisk tilbage på sin egen rolle som administrerende direktør.

Det fremgår af et interview på det sociale medie Clubhouse, skriver finansmediet CNBC.

Her fortryder han, godt ti år efter at Microsoft Azure cloud-forretning blev til i 2010, at man dengang ikke rykkede ind på cloud-markedet tidligere.

”Azure – vi burde være startet et år eller to tidligere,” lyder det fra den tidligere Microsoft-topchef, som fortsætter:

”Vi debuterede faktisk med platform ’as a service’ i stedet for infrastruktur ’as a service’. Vi ville nok gribe tingene anderledes an i dag. Det har kostet os tid i, skal vi kalde det slaget, med AWS,”

Steve Ballmer blev i 2014 afløst som frontfigur i Microsoft af Azure-chef, Satya Nadella, som siden har etableret Microsoft som en af de førende cloud-leverandører.

Hos Amazon har topposten netop skiftet hænder, efter at stifter Jeff Bezos overdrog tronen til AWS-chef Andy Jassy.

Læs også: Han skal afløse Jeff Bezos som ny topchef for Amazon: Forstå Andy Jassy og se hvordan han kan få Amazon til at brillere yderligere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere