Artikel top billede

Ny mand på tronen: Elon Musk er ikke længere klodens rigeste

Et kursdyk i Tesla-aktien gør, at it-iværksætteren Elon Musk ikke længere kan kalde sig for klodens rigeste.

It-milliardærerne Elon Musk og Jeff Bezos dyster ikke blot om hvem der kan skyde flest raketter og satellitter op i rummet.

Begge rigmænd bejler til titlen som klodens rigeste. Og nu har Jeff Bezos netop overhalet Elon Musk på friværdien, skriver finansmediet CNBC.

Elon Musk fik kortvarigt overhalet Jeff Bezos på formuen, da Tesla-aktien i sit vilde opsving gjorde Elon Musk rigere end Amazon-stifteren i begyndelsen af januar 2021.

Efter et kursfald for Tesla-aktien på 2,4 procent tirsdag, fik Jeff Bezos dog igen placeret sig foran Musk.

Jeff Bezos har siden 2017 været klodens rigeste mand, og den første milliardær nogensinde, der har rundet en personlig formue på 200 milliarder dollar. Det svarer til over 1,2 billioner kroner.

Bezos rådighedsbeløb er i sådan en skala, at mange har døjet med at illustrere, hvor rig han i realiteten er.

Her er et af de bedste forsøg.

Læs også: Bezos takker af hos Amazon: Her er nogle af rigmandens mest kulørte øjeblikke i spidsen for net-giganten
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere