Artikel top billede

Legendarisk investor sælger ud af Apple-aktier - køber op i telegigant

Warren Buffett har beskåret sin beholdning af Apple-aktier, og samtidig har han foretaget en ny investering i en amerikansk telegigant.

Verdens måske mest berømte investor, Warren Buffett, valgte i løbet af det sidste kvartal af 2020 at sælge ud af sine aktier i Apple, og samtidig investeret i det amerikanske teleselskab Verizon.

Det skriver Bloomberg.

På trods af at Warren Buffetts investeringsselskab Berkshire Hathaway har solgt en del af sine Apple-aktier, så ejer selskabet stadigvæk aktier i Apple for cirka 740 milliarder kroner.

Dermed er Apple også stadigvæk den aktie, som Buffetts selskab har investeret fleste penge i.

Flere nye investeringer

Udove investeringen i Verizon, så har Berkshire Hathaway også investeret i to andre nye aktier.

Den ene er olieselskabet Chevron Corp, mens den anden er forsikringsselskabet Marsh & McLennan Cos.

Ifølge Bloomberg steg Verizons aktie med 4,1 procent, da nyheden om Buffetts investering blev offentliggjort.

Læs også: Microsoft forgylder aktionærerne: Bill Gates kan snart hæve 359 millioner kroner kontant - for et enkelt kvartal
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere