Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Photo by Lastly Creative on Unsplash)

Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste

Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.

Den svensk-stiftede streaminggigant Spotify er på vej med en række kæmpe satsninger i kampen mod blandt andet Apple Music.

Det stod klart mandag aften, da Spotify til en event med overskriften ”Stream on” lancerede en række nye tiltag.

Spotify vil blandt andet lancere en ny hifi-version af sin tjeneste, hvor det vil blive muligt at streame musik i endnu højere kvalitet end hidtil.

Ifølge den svenske streamingtjeneste vil Spotify HiFi via højttalere der undstøtter Spotify Connect kunne afspille musik i ”cd-kvalitet”.

Byder velkommen til Obama og Springsteen

Derudover kunne Spotifys stifter og topchef Daniel Ek også afsløre, at tjenesten nu vil blive lanceret i 85 markeder på 36 forskellige sprog. Det betyder, at tjenesten potentielt set vil være tilgængelig for mere end en milliard mennesker.

Samtidig løftede Spotify også sløret for en ny række eksklusive podcasts, som kun er tilgængelig via Spotify. Mest markant er en ny podcast med Barack Obama og Bruce Springsteen.

De nye podcasts understreger, at Spotify i stigende grad ser sig selv som en ”lydtjeneste” og ikke bare en ”musikstreamingtjeneste.”

”Vi vil være steder, hvor alle – undervisere, iværksætter, historiefortæller, forfattere, kunstnere og kendte – kan nå ud til verden ved hjælp af lyd,” sagde Daniel Ek.

Læs også: Apple kan være på vej med betalingstjeneste for podcast
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere