Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste

Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.

Den svensk-stiftede streaminggigant Spotify er på vej med en række kæmpe satsninger i kampen mod blandt andet Apple Music.

Det stod klart mandag aften, da Spotify til en event med overskriften ”Stream on” lancerede en række nye tiltag.

Spotify vil blandt andet lancere en ny hifi-version af sin tjeneste, hvor det vil blive muligt at streame musik i endnu højere kvalitet end hidtil.

Ifølge den svenske streamingtjeneste vil Spotify HiFi via højttalere der undstøtter Spotify Connect kunne afspille musik i ”cd-kvalitet”.

Byder velkommen til Obama og Springsteen
Derudover kunne Spotifys stifter og topchef Daniel Ek også afsløre, at tjenesten nu vil blive lanceret i 85 markeder på 36 forskellige sprog. Det betyder, at tjenesten potentielt set vil være tilgængelig for mere end en milliard mennesker.

Samtidig løftede Spotify også sløret for en ny række eksklusive podcasts, som kun er tilgængelig via Spotify. Mest markant er en ny podcast med Barack Obama og Bruce Springsteen.

De nye podcasts understreger, at Spotify i stigende grad ser sig selv som en ”lydtjeneste” og ikke bare en ”musikstreamingtjeneste.”

”Vi vil være steder, hvor alle – undervisere, iværksætter, historiefortæller, forfattere, kunstnere og kendte – kan nå ud til verden ved hjælp af lyd,” sagde Daniel Ek.

Læs også: Apple kan være på vej med betalingstjeneste for podcast
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan rammer krisen virksomheder, medarbejdere og support
Alle ved, at COVID-19 har haft store konsekvenser for virksomheder, indkøbsmønstre og medarbejdere – men præcis hvilke? Seneste indblik fra Zendesk Benchmark kortlægger udvalgte effekter af pandemien på tværs af 23.000 virksomheder verden over.