Spotify på vej med kæmpe satsning: Vil være mere end blot en musikstreamingtjeneste

Svenske Spotify er klar med en række nyheder, der rækker længere end blot lyd.

Den svensk-stiftede streaminggigant Spotify er på vej med en række kæmpe satsninger i kampen mod blandt andet Apple Music.

Det stod klart mandag aften, da Spotify til en event med overskriften ”Stream on” lancerede en række nye tiltag.

Spotify vil blandt andet lancere en ny hifi-version af sin tjeneste, hvor det vil blive muligt at streame musik i endnu højere kvalitet end hidtil.

Ifølge den svenske streamingtjeneste vil Spotify HiFi via højttalere der undstøtter Spotify Connect kunne afspille musik i ”cd-kvalitet”.

Byder velkommen til Obama og Springsteen
Derudover kunne Spotifys stifter og topchef Daniel Ek også afsløre, at tjenesten nu vil blive lanceret i 85 markeder på 36 forskellige sprog. Det betyder, at tjenesten potentielt set vil være tilgængelig for mere end en milliard mennesker.

Samtidig løftede Spotify også sløret for en ny række eksklusive podcasts, som kun er tilgængelig via Spotify. Mest markant er en ny podcast med Barack Obama og Bruce Springsteen.

De nye podcasts understreger, at Spotify i stigende grad ser sig selv som en ”lydtjeneste” og ikke bare en ”musikstreamingtjeneste.”

”Vi vil være steder, hvor alle – undervisere, iværksætter, historiefortæller, forfattere, kunstnere og kendte – kan nå ud til verden ved hjælp af lyd,” sagde Daniel Ek.

Læs også: Apple kan være på vej med betalingstjeneste for podcast
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.