Test: Huawei Sound X er hvad du får, når du giver en smart-højttaler det hvide snit

Smarthøjttaleren fra den kinesiske teknologi-kæmpe er desværre handikappet af storpolitik. Det er der ikke desto mindre kommet et godt slagtilbud ud af.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Indblik i hvad der forhindrer Sound X i at brillere
  • Computerworlds dom over den nu skarpt prissatte højttaler
790
4 min
Hvad gør man, når man ikke længere er velkommen i det gode selskab?

Man finder selvfølgeligt nye klubber, hvor man er velkommen.

Det er lidt den rute, som den kinesiske mobilproducent Huawei har fundet sig i de vestlige markeder, hvor selskabets mobiltelefoner og mobil-infrastruktur er blevet udelukket både direkte og indirekte.

Som en af klodens største elektronikvirksomheder har selskabet dog andre ben at stå på. Huawei er gået fra at være debutant til kompetent pc-producent på ingen tid og satser stadigvæk mere på smart, trådløs lyd.

Mens Huawei har haft lidt varierende held i headset-segmentet, lægges der op til et helt andet drøn i hjemmet, med design-højttaleren Sound X, som udviklet i partnerskab med de audiofile med skøre lydingeniører fra franske Devialet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Bankdata klar med sin største it-leverance nogensinde: “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft”
Om to måder går Bankdata ind i næste fase af det største initiativ i virksomhedens historie. “Det er fire eller fem gange større end nogen andre projekter, vi har haft. Det har været et stort og meget vigtigt projekt,” siger udviklingsdirektør hos Bankdata Christian Wiese.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.