Artikel top billede

Streaming: Nysgerrige naboer og superhelte i forstæderne

WandaVision er karakteriseret af enorm kreativitet og høj produktionsværdi – og samtidig særdeles morsom og helt uomgængelig, hvis man er på Disney+

Superhelte befinder sig undertiden i trælse situationer, der får akutte missioner om at redde planeten til at blegne.

Der skal jo for eksempel også passes børn, laves mad og bæres skrald ud.

Desuden kræver kedsommelige jobs og diktatoriske, smådumme chefer deres. Det er et rent helvede. Men alt det ved man jo allerede, hvis man har set de to Pixar-film om The Incredibles.

I den nye WandaVision på Disney+ befinder to Avengers fra Marveluniverset sig i en lignende situation.

Wanda Maximoff /Scarlet Witch og androiden Vision fra Marvels univers bor inkognito i et parcelhus engang i halvtredserne efter at have overlevet begivenhederne i Avengers: Endgame.

Wanda (Elizabeth Olsen) passer hus, kødgryder og rengøring, mens Vision (Paul Bettany) tager på arbejde og imponerer kollegerne med sin evne til at betjene en strimmelregnemaskine med rasende effektivitet.

De har naturligvis begge deres superkræfter. Wanda er kraftfuld telekinetiker og kan bevæge ting ved tankens kraft. Vision kan også lidt af hvert. Som androide er han naturligvis vanvittigt klog, men kan også lave sit udseende om og gå gennem vægge.

Det er alt sammen ganske praktisk, så længe man bare ikke flasher det alt for meget overfor naboerne.

Da første afsnit finder som nævnt finder sted i halvtredserne er det komplet med dåselatter og i sort/hvid – hverken farve-tv eller bredformat fandtes jo dengang.

Men allerede i afsnit 2 begynder der så småt at dukke farver op, og sådan går det slag i slag op gennem tiden, indtil vi i afsnit seks og syv er på den anden side af årtusindskiftet. Originalt og velfungerende.

Mere skal ikke afsløres, men naturligvis er naboerne ikke alle sammen helt, som de giver sig ud for at være, og undervejs dukker der også andre personer op fra Marveluniverset.

WandaVision er formentlig en af mest originale serier indenfor de seneste år og helt uomgængelig, hvis man har Disney+.

Der har været en del hemmelighedskræmmeri omkring WandaVision, men angiveligt rummer første sæson ni episoder (hvoraf de syv i skrivende stund er frigivet). Det er endnu ukendt, om der kommer en sæson 2.

Titel: WandaVision / Kan streames på Disney+
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere