Artikel top billede

Streaming: Nysgerrige naboer og superhelte i forstæderne

WandaVision er karakteriseret af enorm kreativitet og høj produktionsværdi – og samtidig særdeles morsom og helt uomgængelig, hvis man er på Disney+

Superhelte befinder sig undertiden i trælse situationer, der får akutte missioner om at redde planeten til at blegne.

Der skal jo for eksempel også passes børn, laves mad og bæres skrald ud.

Desuden kræver kedsommelige jobs og diktatoriske, smådumme chefer deres. Det er et rent helvede. Men alt det ved man jo allerede, hvis man har set de to Pixar-film om The Incredibles.

I den nye WandaVision på Disney+ befinder to Avengers fra Marveluniverset sig i en lignende situation.

Wanda Maximoff /Scarlet Witch og androiden Vision fra Marvels univers bor inkognito i et parcelhus engang i halvtredserne efter at have overlevet begivenhederne i Avengers: Endgame.

Wanda (Elizabeth Olsen) passer hus, kødgryder og rengøring, mens Vision (Paul Bettany) tager på arbejde og imponerer kollegerne med sin evne til at betjene en strimmelregnemaskine med rasende effektivitet.

De har naturligvis begge deres superkræfter. Wanda er kraftfuld telekinetiker og kan bevæge ting ved tankens kraft. Vision kan også lidt af hvert. Som androide er han naturligvis vanvittigt klog, men kan også lave sit udseende om og gå gennem vægge.

Det er alt sammen ganske praktisk, så længe man bare ikke flasher det alt for meget overfor naboerne.

Da første afsnit finder som nævnt finder sted i halvtredserne er det komplet med dåselatter og i sort/hvid – hverken farve-tv eller bredformat fandtes jo dengang.

Men allerede i afsnit 2 begynder der så småt at dukke farver op, og sådan går det slag i slag op gennem tiden, indtil vi i afsnit seks og syv er på den anden side af årtusindskiftet. Originalt og velfungerende.

Mere skal ikke afsløres, men naturligvis er naboerne ikke alle sammen helt, som de giver sig ud for at være, og undervejs dukker der også andre personer op fra Marveluniverset.

WandaVision er formentlig en af mest originale serier indenfor de seneste år og helt uomgængelig, hvis man har Disney+.

Der har været en del hemmelighedskræmmeri omkring WandaVision, men angiveligt rummer første sæson ni episoder (hvoraf de syv i skrivende stund er frigivet). Det er endnu ukendt, om der kommer en sæson 2.

Titel: WandaVision / Kan streames på Disney+
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere