Artikel top billede

(Foto: Brett Jordan)

Betalingsgigant opkøber krypto-selskabet Curv

Netbetalingsgiganten Paypal styrker sin krypto-afdeling med strategisk opkøb,

Endnu en tech-gigant opruster på kryptofronten i en tid, hvor kryptovalutaernes kurs når nye højder.

Denne uge invester betalingsgiganten PayPal et ikke offentliggjort beløb på krypto-specialistselskabet Curv.

Selskabet 40 ansatte skal indgå i Paypals krypto-satsning, som skal gøre det muligt for brugere at købe, gemme og investere i de digitale møntfogeder, skriver finansmediet Bloomberg.

”Opkøbet af Curv er en del af vores bestræbelser på at investere i talent og teknologi som understøtter vores visioner om et mere mangfoldigt finansielt system,” fortæller Paypals VP og ledende direktør Jose Fernandez da Ponte til mediet.

Paypal har tidligere investeret i andre krypto-baserede teknologi og valutaer, heriblandt den Facebook-udvikleder kryptovaluta Libra, senere kendt som Diem. Paypal trak sig senere ud af samarbejdet i oktober 2019.

Læs også: Verdens største kryptobørs fordoblede omsætningen i 2020: Nu søger Coinbase om børsnotering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere