Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Tesla mister en tredjedel af sin værdi i 2021

Tesla har mistet iver 1.000 milliarder kroner i værdi på under halvanden måned. Generelt er tech-aktier lige nu nedadgående.

Teslas markedsværdi er faldet med næsten 300 milliarder dollar - over 1.880 kroner - siden den nåede sin rekordhøjde 26. januar på 550 millarder dollar.

Tesla-aktien faldt over 4 procent alene mandag, og siden 26. januar er det næsten 35 procent.

Det skriver Reuters.

Teslas kraftige stigning i de seneste måneder skyldes blandt andet investorernes forventninger om, at bilproducenten vil udvide produktionen hurtigt og rentabelt.

Aktiens seneste dip følger en tweet fra administrerende direktør Elon Musk lørdag om, at en opdatering af Teslas planlagte Cybertruck-afhentning sandsynligvis vil blive leveret i andet kvartal. Musk afslørede Cybertruck i 2019.

Tesla-aktien er en vindomsust aktie der gennem 2020 og frem til nu har dalet og hævet sig i store ryk - i begge retninger.

Men det er ikke kun Tesla, der oplever kursfald for øjeblikket. En lang række tech-aktier hænger med kurven for tiden

Siden 12. februar er Apple faldet med ca. 13 procent, mens Amazon, Microsoft og Facebook er nede mindre end 10 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere