Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Lars Seiers blockchain-projekt gør klar til lancering: Lander 100 millioner kroner - på vej med kryptovaluta

Saxo Bank-rigmanden Lars Seiers blockchain-projekt, Concordium, lander 100 millioner kroner i kapitaltilskud efter ‘overvældende interesse’ op til den kommende lancering, der vil finde sted inden for de kommende måneder.

Pengene kommer fra en udbudsrunde, som Concordium netop har afsluttet.

Concordiums direktør, Lone Fønss Schrøder, meddeler, at der har været overvældende interesse for projektet i forbindelse med udbudsrunden.

“Interessen fra blockchain eco-systemet fra Rust-udviklere, venturekapitalister, systemintegratorer, Family Offices, leverandører af kryptotjenester og privatpersoner har været overvældende. Concordium har oplevet kraftig efterspørgsel fra personer bag DeFi-projekter, der ønsker at bygge på en blockchain med idenditet på protokolniveau,” lyder det fra Lone Fønss Schrøder.

Concordiums blockchain er bygget til at kunne håndtere eksempelvis kontrakter og penge-transaktioner i stor skala uden brug af tredjepart som eksempelvis banker, advokater og lignende.

Concordium meddeler til Computerworld, at man netop har afsluttet den såkaldte MVP-test - “Minimum Viable Product” - hvor blockchainen er blevet testet i stor skala med mere end 7.000 oprettede konti.

“Testudgaven af blockchainbaserede ”use cases”, som udviklere byggede i forbindese med testnettet, omfattede gaming, crowdfunding, tidsstempling og afstemninger,” medder Concordium.

Selskabet meddeler, at blockchainen vil blive lanceret på internettet inden sommerferien. Senere vil Concordium også lancere sin egen kryptovaluta, GTU, der skal noteres på en af de store kryptobørser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere