Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Lars Seiers blockchain-projekt gør klar til lancering: Lander 100 millioner kroner - på vej med kryptovaluta

Saxo Bank-rigmanden Lars Seiers blockchain-projekt, Concordium, lander 100 millioner kroner i kapitaltilskud efter ‘overvældende interesse’ op til den kommende lancering, der vil finde sted inden for de kommende måneder.

Pengene kommer fra en udbudsrunde, som Concordium netop har afsluttet.

Concordiums direktør, Lone Fønss Schrøder, meddeler, at der har været overvældende interesse for projektet i forbindelse med udbudsrunden.

“Interessen fra blockchain eco-systemet fra Rust-udviklere, venturekapitalister, systemintegratorer, Family Offices, leverandører af kryptotjenester og privatpersoner har været overvældende. Concordium har oplevet kraftig efterspørgsel fra personer bag DeFi-projekter, der ønsker at bygge på en blockchain med idenditet på protokolniveau,” lyder det fra Lone Fønss Schrøder.

Concordiums blockchain er bygget til at kunne håndtere eksempelvis kontrakter og penge-transaktioner i stor skala uden brug af tredjepart som eksempelvis banker, advokater og lignende.

Concordium meddeler til Computerworld, at man netop har afsluttet den såkaldte MVP-test - “Minimum Viable Product” - hvor blockchainen er blevet testet i stor skala med mere end 7.000 oprettede konti.

“Testudgaven af blockchainbaserede ”use cases”, som udviklere byggede i forbindese med testnettet, omfattede gaming, crowdfunding, tidsstempling og afstemninger,” medder Concordium.

Selskabet meddeler, at blockchainen vil blive lanceret på internettet inden sommerferien. Senere vil Concordium også lancere sin egen kryptovaluta, GTU, der skal noteres på en af de store kryptobørser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere