Artikel top billede

En bitcoin kostede i weekenden enorme 385.000 kroner - nu dykker kursen igen

Først gik det op. Nu dykker den igen. Bitcoin-kursen falder efter nye rekord-højder.

Bitcoin-kursen oplevede et stort fald mandag efter at have ramt et rekordhøjt niveau på 61.781,83 dollar - omkring 385.000 kroner - i weekenden.

Stignngen kom efter den amerikanske præsident Joe Biden underskrev sin skattemæssige stimulus på 1.900 milliarder dollar - næsten 12.000 milliarder kroner - der beordrede en acceleration i Covid-19-vaccinationer.

Det skriver Reuters.

Fordi nogle investorer ser bitcoin som en økonomisk sikring mod inflation, mener analytikere, at stigningen i bitcoin også er blevet hjulpet af udsigterne til et stejlt økonomisk opsving.

Bitcoin er mere end fordoblet i 2021 - oven i en firdobling sidste år.

Nedjusteringen af bitcoins himmelflugt kan til gengæld været forårsaget af en Reuters-rapport om, at Indien vil forfølge et forbud mod digitale aktiver.

Et slag for bitcoin efter højt profilerede investorer som Teslas Elon Musk, Twitters Jack Dorsey og investeringsgiganterne Goldman Sachs og BlackRock har tilsluttet sig kryptovalutaeventyret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere