Artikel top billede

En bitcoin kostede i weekenden enorme 385.000 kroner - nu dykker kursen igen

Først gik det op. Nu dykker den igen. Bitcoin-kursen falder efter nye rekord-højder.

Bitcoin-kursen oplevede et stort fald mandag efter at have ramt et rekordhøjt niveau på 61.781,83 dollar - omkring 385.000 kroner - i weekenden.

Stignngen kom efter den amerikanske præsident Joe Biden underskrev sin skattemæssige stimulus på 1.900 milliarder dollar - næsten 12.000 milliarder kroner - der beordrede en acceleration i Covid-19-vaccinationer.

Det skriver Reuters.

Fordi nogle investorer ser bitcoin som en økonomisk sikring mod inflation, mener analytikere, at stigningen i bitcoin også er blevet hjulpet af udsigterne til et stejlt økonomisk opsving.

Bitcoin er mere end fordoblet i 2021 - oven i en firdobling sidste år.

Nedjusteringen af bitcoins himmelflugt kan til gengæld været forårsaget af en Reuters-rapport om, at Indien vil forfølge et forbud mod digitale aktiver.

Et slag for bitcoin efter højt profilerede investorer som Teslas Elon Musk, Twitters Jack Dorsey og investeringsgiganterne Goldman Sachs og BlackRock har tilsluttet sig kryptovalutaeventyret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere