Artikel top billede

En bitcoin kostede i weekenden enorme 385.000 kroner - nu dykker kursen igen

Først gik det op. Nu dykker den igen. Bitcoin-kursen falder efter nye rekord-højder.

Bitcoin-kursen oplevede et stort fald mandag efter at have ramt et rekordhøjt niveau på 61.781,83 dollar - omkring 385.000 kroner - i weekenden.

Stignngen kom efter den amerikanske præsident Joe Biden underskrev sin skattemæssige stimulus på 1.900 milliarder dollar - næsten 12.000 milliarder kroner - der beordrede en acceleration i Covid-19-vaccinationer.

Det skriver Reuters.

Fordi nogle investorer ser bitcoin som en økonomisk sikring mod inflation, mener analytikere, at stigningen i bitcoin også er blevet hjulpet af udsigterne til et stejlt økonomisk opsving.

Bitcoin er mere end fordoblet i 2021 - oven i en firdobling sidste år.

Nedjusteringen af bitcoins himmelflugt kan til gengæld været forårsaget af en Reuters-rapport om, at Indien vil forfølge et forbud mod digitale aktiver.

Et slag for bitcoin efter højt profilerede investorer som Teslas Elon Musk, Twitters Jack Dorsey og investeringsgiganterne Goldman Sachs og BlackRock har tilsluttet sig kryptovalutaeventyret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere