Artikel top billede

Ib Kunøe har ansat ny koncern-chef for Columbus: "Vi har fundet den nye koncernchef og kontrakten er skrevet"

Columbus er på trapperne med selskabets nye koncernchef. Chefen fundet og kontrakten er underskrevet, fortæller Ib Kunøe, bestyrelsesformand i Columbus.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik Ib Kunøes søgen på Columbus' nye koncernchef
  • Hvorfor det er et forandret Columbus, den nye topchef vil komme til
  • Indsigt i selskabets frasalg i 2020
798
4 min
Inden længe er Ib Kunøe klar til at præsentere den profil, der skal videreføre Columbus og eksekvere på den storstilede strategi.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Fremadstormende belgisk Dynamics-selskab på indtog i Danmark: Overtager Bredana Solutions i andet stor-opkøb på blot tre måneder
Blot tre måneder efter købet af danske Optimate over det belgiske Dynamics-selskab 9altitudes nu også Bredana Solutions.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.