Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Forud for kontroversiel iOS 14-opdatering: Franske myndigheder kan stikke kæp i hjulet for Apples privacy-planer

De franske myndigheder er på trapperne med foreløbig afgørelse, som kan få konsekvenser for Apples planer om at gøre livet sværere for online annoncører.

De franske konkurrencemyndigheder er på vej med en foreløbig afgørelse, der kan få konsekvenser for Apples planer om at gøre det svære at indhente data om iPhone-brugere.

Det skriver det amerikanske medie Bloomberg.

Ændringerne forventes at blive impementeret med en kommende opdatering af Apples iPhone-styrestemet, iOS 14, og de kan blandt andet få store konsekvenser for Facebook og andre virksomheder, der afhængige af at købe eller sælge annonceringer.

Læs også: Mark Zuckerberg i hårdt angreb på nye privacy-tiltag i iOS 14: ”Apple er nu en af vores største konkurrenter”

Med opdateringen til iOS 14 vil Apple kræve, at brugerne skal give deres eksplicitte tilsagn til, at Facebook og andre apps kan få til lov at tracke brugerne.

Det betyder, at det bliver sværere at sælge ekstremt målrettede annoncer, hvilket er en særdeles lukrativ forretning for Facebook.

Ingen bøder i denne omgang

Ifølge Bloomberg har de franske konkurrencemyndigheder ikke færdiggjort sin undersøgelse, og der vil ikke blive udstedt en bøde.

I midlertidig vurderer Bloomberg, at det er sandsynligt, at konkurrencemyndighederne vil tvinge Apple til at sætte sine planer på pause eller kræve at Apple indgår i forhandlingerne med annonce-branchen.

Læs også: Margrethe Vestager melder sig ind i privacy-kampen mellem Apple og Facebook: Alle apps skal behandles lige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere