Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Myndigheder frikender Apple forud for kontroversiel opdatering

De franske myndigheder vil alligevel ikke forsøge at bremse centrale funktioner i Apples kommende iOS-opdatering. I stedet vil konkurrencemyndighederne åbne en sag mod Apple for at undersøge den kontroversielle opdatering nærmere.

Apple undgår i første omgang vidtrækkende konsekvenser for centrale dele af den kommende iOS 14 opdatering.

Det franske konkurrencemyndigheder har nemlig foreløbigt frikendt selskabet, og kommer derfor ikke til at bremse udrulningen.

Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.

Apple er kommet i søgelyset fordi man med den kommende opdatering af Apples iPhone-styrestemet, iOS 14, vil begrænse annoncørernes muligheder for at indhente data om iPhone-brugerne.

Læs også: Forud for kontroversiel iOS 14-opdatering: Franske myndigheder kan stikke kæp i hjulet for Apples privacy-planer

Ændringerne kan blandt andet få store konsekvenser for Facebook og andre virksomheder, der er afhængige af at købe eller sælge annonceringer.

Frygten hos Apple var, at de franske myndigheder ville forsøge at bremse planerne om de nye tiltag indtil man havde hørt annoncørerne i sagen.

Men med den foreløbige afgørelse har man altså ikke tænkt sig at spænde ben for Apples udrulning af de nye funktioner. Myndighederne kommer dog fortsat til at gå videre med planerne om at åbne en formel sag mod Apple.

Læs også: Mark Zuckerberg i hårdt angreb på nye privacy-tiltag i iOS 14: ”Apple er nu en af vores største konkurrenter”

Med opdateringen til iOS 14 vil Apple kræve, at brugerne skal give deres
eksplicitte tilsagn til, at Facebook og andre apps kan få til lov at
tracke brugerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.