Artikel top billede

Bestseller-milliardær skyder 230 millioner i svensk it-selskab

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen investerer et trecifret millionbeløb i svensk it-selskab, der havde solidt vokseværk gennem 2020.

Anders Holch Povlsen, der står bag Bestseller-koncernen, har netop investeret 230 millioner kroner i et svensk it-selskab.

Investeringen tilfalder Bambuser, der står bag en platform til liveshopping-broadcasting, som er børsnoteret på First North-børsen i Stockholm.

Det skriver Børsen.

Pengene kommer fra Anders Holch Povlsens investeringsselskab, Brightfolk.

For de 230 millioner kroner overtager han omkring 10 procent af det svenske selskab.

Sidste år øgede Bambuser sit underskud betragteligt, da det endte på minus 60 millioner svenske kroner.

"Brightfolk har investeret i Bambuser, fordi vi har en klar forventning om, at liveshopping bliver en markant større salgskanal i fremtiden,” siger Lise Kaae, administrerende direktør i Heartland, der er moderselskabet for Brightfolk til Børsen.

Læs også: Aarhusiansk it-selskab henter millioninvestering fra Bestseller-ejer

Platformen bruges af modebrands og forhandlere som Tommy Hilfiger, Adidas og Esprit samt Bestsellers egne mærker som Vero Moda og Name It. Her fremviser selskaberne deres produkter og samtaler med influencere, lyder det.

I løbet af 2020, hvor samfundsnedlukninger prægede året, tidoblede selskabet sin omsæning, der endte på 31 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere