Artikel top billede

Bestseller-milliardær skyder 230 millioner i svensk it-selskab

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen investerer et trecifret millionbeløb i svensk it-selskab, der havde solidt vokseværk gennem 2020.

Anders Holch Povlsen, der står bag Bestseller-koncernen, har netop investeret 230 millioner kroner i et svensk it-selskab.

Investeringen tilfalder Bambuser, der står bag en platform til liveshopping-broadcasting, som er børsnoteret på First North-børsen i Stockholm.

Det skriver Børsen.

Pengene kommer fra Anders Holch Povlsens investeringsselskab, Brightfolk.

For de 230 millioner kroner overtager han omkring 10 procent af det svenske selskab.

Sidste år øgede Bambuser sit underskud betragteligt, da det endte på minus 60 millioner svenske kroner.

"Brightfolk har investeret i Bambuser, fordi vi har en klar forventning om, at liveshopping bliver en markant større salgskanal i fremtiden,” siger Lise Kaae, administrerende direktør i Heartland, der er moderselskabet for Brightfolk til Børsen.

Læs også: Aarhusiansk it-selskab henter millioninvestering fra Bestseller-ejer

Platformen bruges af modebrands og forhandlere som Tommy Hilfiger, Adidas og Esprit samt Bestsellers egne mærker som Vero Moda og Name It. Her fremviser selskaberne deres produkter og samtaler med influencere, lyder det.

I løbet af 2020, hvor samfundsnedlukninger prægede året, tidoblede selskabet sin omsæning, der endte på 31 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere