Breaking:Nets med ny strategi: Vil sælge NemID og MitID

Artikel top billede

Bestseller-milliardær skyder 230 millioner i svensk it-selskab

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen investerer et trecifret millionbeløb i svensk it-selskab, der havde solidt vokseværk gennem 2020.

Anders Holch Povlsen, der står bag Bestseller-koncernen, har netop investeret 230 millioner kroner i et svensk it-selskab.

Investeringen tilfalder Bambuser, der står bag en platform til liveshopping-broadcasting, som er børsnoteret på First North-børsen i Stockholm.

Det skriver Børsen.

Pengene kommer fra Anders Holch Povlsens investeringsselskab, Brightfolk.

For de 230 millioner kroner overtager han omkring 10 procent af det svenske selskab.

Sidste år øgede Bambuser sit underskud betragteligt, da det endte på minus 60 millioner svenske kroner.

"Brightfolk har investeret i Bambuser, fordi vi har en klar forventning om, at liveshopping bliver en markant større salgskanal i fremtiden,” siger Lise Kaae, administrerende direktør i Heartland, der er moderselskabet for Brightfolk til Børsen.

Læs også: Aarhusiansk it-selskab henter millioninvestering fra Bestseller-ejer

Platformen bruges af modebrands og forhandlere som Tommy Hilfiger, Adidas og Esprit samt Bestsellers egne mærker som Vero Moda og Name It. Her fremviser selskaberne deres produkter og samtaler med influencere, lyder det.

I løbet af 2020, hvor samfundsnedlukninger prægede året, tidoblede selskabet sin omsæning, der endte på 31 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital