Artikel top billede

Aarhusiansk it-selskab henter millioninvestering fra Bestseller-ejer

Det jyske it-selskab Emplate har netop modtaget en millioninvestering fra Hypezone, der ejes af Bestseller-stifteren Anders Holch Povlsen.

Det Aarhus-baserede it-selskab Emplate har netop fået en millionindsprøjtning.

Den friske kapital kommer fra Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsens, der har investeret gennem sit selskab Hypezone.

Det skriver Finans.

Emplate, der digitaliserer storcentre ved at forbinde dem med kunderne, blev stiftet i 2014 af fem kammerater, der gik på Aarhus Universitet.

Simon Staack, administerende direktør og medstifter af Emplate fortæller til Finans, at selskabet har 70 procent af de danske shoppingcentre som kunder.

"Det var helt åbenlyst for os at satse på storcentre, fordi der var et hul i markeder. Mange virksomheder har udviklet software, som kan hjælpe retailvirksomheder med at digitalisere deres processer og komme online, men centrene er oversete. Derfor var det oplagt for os at lave en skalerbar løsning til dem, så de også kan lave gode online kundeoplevelser," siger han til mediet.

Investeringen skal bruges på at videreudvikle selskabet, blandt andet ved at fordoble mandskabet, der i dag består af 13 fuldtidsansatte.

Derudover skal der skabes yderligere vækst i Emplate, der har tredoblet sin omsætning siden 2017, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere