Artikel top billede

Aarhusiansk it-selskab henter millioninvestering fra Bestseller-ejer

Det jyske it-selskab Emplate har netop modtaget en millioninvestering fra Hypezone, der ejes af Bestseller-stifteren Anders Holch Povlsen.

Det Aarhus-baserede it-selskab Emplate har netop fået en millionindsprøjtning.

Den friske kapital kommer fra Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsens, der har investeret gennem sit selskab Hypezone.

Det skriver Finans.

Emplate, der digitaliserer storcentre ved at forbinde dem med kunderne, blev stiftet i 2014 af fem kammerater, der gik på Aarhus Universitet.

Simon Staack, administerende direktør og medstifter af Emplate fortæller til Finans, at selskabet har 70 procent af de danske shoppingcentre som kunder.

"Det var helt åbenlyst for os at satse på storcentre, fordi der var et hul i markeder. Mange virksomheder har udviklet software, som kan hjælpe retailvirksomheder med at digitalisere deres processer og komme online, men centrene er oversete. Derfor var det oplagt for os at lave en skalerbar løsning til dem, så de også kan lave gode online kundeoplevelser," siger han til mediet.

Investeringen skal bruges på at videreudvikle selskabet, blandt andet ved at fordoble mandskabet, der i dag består af 13 fuldtidsansatte.

Derudover skal der skabes yderligere vækst i Emplate, der har tredoblet sin omsætning siden 2017, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere