Artikel top billede

Aarhusiansk it-selskab henter millioninvestering fra Bestseller-ejer

Det jyske it-selskab Emplate har netop modtaget en millioninvestering fra Hypezone, der ejes af Bestseller-stifteren Anders Holch Povlsen.

Det Aarhus-baserede it-selskab Emplate har netop fået en millionindsprøjtning.

Den friske kapital kommer fra Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsens, der har investeret gennem sit selskab Hypezone.

Det skriver Finans.

Emplate, der digitaliserer storcentre ved at forbinde dem med kunderne, blev stiftet i 2014 af fem kammerater, der gik på Aarhus Universitet.

Simon Staack, administerende direktør og medstifter af Emplate fortæller til Finans, at selskabet har 70 procent af de danske shoppingcentre som kunder.

"Det var helt åbenlyst for os at satse på storcentre, fordi der var et hul i markeder. Mange virksomheder har udviklet software, som kan hjælpe retailvirksomheder med at digitalisere deres processer og komme online, men centrene er oversete. Derfor var det oplagt for os at lave en skalerbar løsning til dem, så de også kan lave gode online kundeoplevelser," siger han til mediet.

Investeringen skal bruges på at videreudvikle selskabet, blandt andet ved at fordoble mandskabet, der i dag består af 13 fuldtidsansatte.

Derudover skal der skabes yderligere vækst i Emplate, der har tredoblet sin omsætning siden 2017, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere