Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

På jagt efter et job som it-arkitekt? Her er en stribe helt friske stillinger, som du kan søge nu

Det vrimler i øjeblikket med ledige it-stillinger. Vi har udvalgt 10 spændende stillinger hos blandt andet Sikkerhedsstyrelsen, Økonomistyrelsen og Unik System Design.

I denne uge har vi fokus på it-arkitekter.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Sikkerhedsstyrelsen, Økonomistyrelsen og Unik System Design.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Økonomistyrelsen søger it-arkitekt til an­skaf­fel­se af MDM-løsning, København

Vil du stå i spidsen for anskaffelse af en Master Data Management (MDM) løsning til Økonomistyrelsen?

Kan du sætte retningen for fælles arkitekturprincipper på tværs af en række fællesstatslige systemer? – og trives du med tværgående samarbejde med fagligt dygtige kollegaer? Så er det dig, som vi skal have med på holdet.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der er højt til loftet, stort engagement og hvor man tager ansvar for opgaverne, og hele tiden arbejder på at sikre og professionalisere vores leverancer.

Der er tale om en nyoprettet stilling. En af dine første opgaver bliver stå i spidsen for anskaffelse og opbygning af en MDM-løsning, som skal være med til at styre de store mængder stamdata mellem den voksende portefølje af systemer.

Læs hele annoncen her.

IS Kilden ApS søger Data Spe­ci­a­list, Holbæk

Er du analytisk stærk og har erfaring med opbygning af data warehouse og BI-rapportering?

Så er du måske den person, der skal være arkitekten bag vores data warehouse løsning.

Vi tilbyder et job, hvor du som arkitekten bag vores data warehouse har et stort ansvar i forbindelse med valg af den rette løsning. Du vil blive en del af et mindre team som i det daglige arbejder bredt med support, udvikling, compliance og projektledelse.

Dit primære ansvarsområde vil være at tilvejebringe data af høj kvalitet til beslutningstagere herunder topledelsen.

Læs hele annoncen her.

Sikkerhedsstyrelsen søger enterprisearkitekt, Esbjerg

Kunne du tænke dig en central rolle i Sikkerhedsstyrelsen nye cloud-rejse? Og har du modet til at få styr på vores arkitektur og optimere vores systemer? Så skal du søge denne stilling!

Sikkerhedsstyrelsen er first-mover på den digitale rejse, og nu skal vi skridtet videre.

I gennem flere år har vi udviklet på vores it-systemer, sat nye projekter og løsninger i søen, og næste step i denne rejse kræver en enterprisearkitekt, der kan sikre og videreudvikle vores it-arkitektur.

Og det er her, at du kommer ind i billedet. For at vi kan blive ved med at optimere vores løsninger, er det nu tid til, at vi får en enterprisearkitekt, som blandt andet kan få beskrevet, optegnet, afgrænset og lave exit strategier for de forskellige systemer.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger teknisk arkitekt / udvikler, Vejle

Befinder du dig rigtig godt i balancen med at arkitekte kompleks software og samtidig være med til at udvikle det?

Brænder du for at hjælpe dine kollegaer og kan du slet ikke lade være med at sikre en sund arkitektur, fordi det falder dig naturligt at brænde for det og har du evnen til at kommunikere det til andre? Så er det måske dig vi har brug for.

Til vores agile teams mangler vi en udvikler, der kan overskue kompleksiteten i store systemer og som evner at omsætte det til god kode.

Du skal have lyst til at arbejde med teknologier på lead developer/arkitekt niveau, da det kan være dig, som der sætter rammen for arkitekturen i resten af Team Bolig.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for kunde Dynamics 365 arkitekt, København

Med en unik markedsposition på det danske marked for opladning af elbiler, oplever Clever en kraftig kundetilgang og det stiller store krav til deres Dynamics 365 løsning. Som ansvarlig arkitekt er det din opgave at sørge for at platformen kan følge med den positive udvikling.

I tæt samarbejde med eksterne it-leverandører, udviklingsafdelingen og andre stakeholders i forretningen, samler du trådene og har overblikket.

Vi leder efter dig der sidder i en lignende rolle i en organisation hvor du har ansvaret for den overordnede arkitektur på jeres Dynamics 365 platform.

Alternativt, arbejder du som konsulent og ønsker nu at få mulighed for, i højere grad at tage ejerskab for ”din egen” Dynamics 365 platform.

Læs hele annoncen her.

Systematic søger MS Azure arkitekt til BI & Data Science, Århus

Er du et fagligt fyrtårn inden for dit felt? Trives du i en kundeorienteret rolle, hvor forretning og udvikling går hånd i hånd?

Vi udvider vores business intelligence og data science-team, og søger en erfaren arkitekt, der vil være med til at skabe den rejse, som vi allerede er begyndt.

Det bliver dit overordnede ansvar gennem rådgivning, design og udvikling, at sikre vores kunder har de bedst mulige BI- og dataplatformsløsninger. Udvikling og optimering af vores ydelser med afsæt i kundens forretning er et stort fokusområde for dig.

Du kigger frem og ser muligheder, både hvad angår BI-løsninger og dataplatforme, men også hvad angår Systematics produktportefølje i forhold til kundernes behov nu og på længere sigt.

Læs hele annoncen her.

SCR søger freelance enterprse it-arkitekt til stor kunde, København

For vores kunde, en stor international rådgivningsvirksomhed, søger vi en enterprise it-arkitekt, som skal deltage i et meget stort projekt i relation til forsyningssektoren. Du kommer til at indgå i et stort team, som løser en lang række opgaver i et kundeorienteret projekt.

Du skal være en erfaren seniorkonsulent, gerne med ingeniørbaggrund eller anden relevant it-uddannelse

Skal kunne tale og forstå forretning men samtidig have den nødvendige tekniske forståelse til at kunne forstå en infrastruktur og omsætte forretningsmæssige behov til tekniske krav (ekstrovert profil, der kan kommunikere med ledelseslag)

Læs hele annoncen her.

TELE-POST søger senior arkitekt til netværksafdelingen hos TELE Greenland

Under den overskrift arbejder vi i TELE-POST med at sikre det bedste netværk i et af verdens geografisk vanskeligste områder. Som senior arkitekt får du en central rolle i dette arbejde. TELE-POST's netværk består af et landsdækkende MPLS Service provider netværk og et komplekst IP-net i forbindelse med mobil- og IMS-platforme samt et datacenter, der er baseret på Ciscos DataCenter komponenter.

Netværksafdelingen består af 10 højt specialiserede fagfolk som understøtter og danner rygraden i TELE-POST's IP-baserede, nationale og internationale tjenester, samt øvrige IP-baserede services.

Stillingen som senior arkitekt refererer til afdelingschefen i Netværksafdelingen.

Netværksafdelingen består af 10 dedikerede medarbejdere som blandt andet arbejder med arkitektur, design, optimering, sikkerhed og dokumentation og organisatorisk er vi en del af vores it-division.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger senior it-arkitekt til tvær¬gå¬en¬de rolle i et agilt it-trans¬for¬ma-tions¬pro¬gram, Frederiksberg

Drømmer du om at arbejde med komplekse it-løsninger, der spiller en altafgørende rolle for opretholdelsen af vigtige samfundsfunktioner?

Har du erfaring med at sætte rammer og retning for løsningsarkitektur, samtidig med, at du kommunikerer bredt og er en god sparringspartner?

Så kan du være den it-arkitekt, som vi mangler.

I Toldprogrammet (EUTK) søger vi en senior it-arkitekt til at indgå i vores dynamiske og ambitiøse team, der sætter og forankrer de tværgående rammer for udvikling og implementering af en række nye, moderne it-løsninger til det Danske Toldvæsen.

Du og teamet af tværgående arkitekter gør en forskel, ved at sætte retningen for arkitekturen i det Danske Toldvæsen de næste mange år frem.

Læs hele annoncen her.

JCD søger teknisk it-arkitekt, Aalborg eller Glostrup

Er du it-arkitekt, og har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier - og bidrage til både JCD's og vores kunders forretning?

Du kommer til at arbejde med cloud- og infrastruktur-projekter for en række spændende virksomheder i Danmark.

Vi sætter en stor ære i at levere de rigtige løsninger, der øger vores kunders effektivitet og tilfører værdi til driften af deres virksomheder.

Her kommer du ind i billedet ...

Vi søger en profil, der har drive og lyst til at være it-arkitekt for JCD's fremtidige Microsoft Azure- og cloud-løsninger.

Du vil skulle designe og beskrive nye Microsoft-løsninger, så dine kollegaer får bedre mulighed for at implementere nye løsninger i kundernes it-miljø.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu