Artikel top billede

Danske Peter Holten Mühlmann stifter Trustpilot i 2007.

Trustpilot flyver ind på børsen i London: Steg markant på debutdag

Danske Trustpilot ser ud til at få en positiv børsdebut på London Stock Exchange.

Den danske anmeldelsestjeneste Trustpilot har fået positiv debut på London Stock Exchange, hvor selskabet tirsdag fik sin børsdebut.

Her er sælges selskabets aktie i skrivende stund til en pris, der er 6,8 procent højere end udbudskursen.

Da aktiesalget blev skudt i gang tirsdag morgen lød prisen for en Trustpilot aktie på 2,65 pund, men i skrivende stund er steget til 2,83 pund.

Tidligere på dagen rundede kursen sågar 3,08 pund

Trustpilot blev stiftet af danske Peter Holten Mühlmann i 2007, og efterfølgende det gået over stok og sten for selskabet, der blev andet har fået investeringer fra Index Ventures, Northzone og Seed Capital.

I den seneste regnskabsår viste den primære drift før afskrivninger (EBITDA) et overskud på 6,1 millioner dollar, mens selskabet omsætning er steget fra 64 millioner dollar i 2018 til 102 millioner dollar i 2020.

Målet med børsnoteringen har været at hente 300 millioner kroner.

Læs også: Derfor skal Trustpilot børsnoteres: Skal være en "kategori-definerende virksomhed"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere