Artikel top billede

Danske Peter Holten Mühlmann stifter Trustpilot i 2007. (Foto: Fotograf Torben Klint)

Trustpilot flyver ind på børsen i London: Steg markant på debutdag

Danske Trustpilot ser ud til at få en positiv børsdebut på London Stock Exchange.

Den danske anmeldelsestjeneste Trustpilot har fået positiv debut på London Stock Exchange, hvor selskabet tirsdag fik sin børsdebut.

Her er sælges selskabets aktie i skrivende stund til en pris, der er 6,8 procent højere end udbudskursen.

Da aktiesalget blev skudt i gang tirsdag morgen lød prisen for en Trustpilot aktie på 2,65 pund, men i skrivende stund er steget til 2,83 pund.

Tidligere på dagen rundede kursen sågar 3,08 pund

Trustpilot blev stiftet af danske Peter Holten Mühlmann i 2007, og efterfølgende det gået over stok og sten for selskabet, der blev andet har fået investeringer fra Index Ventures, Northzone og Seed Capital.

I den seneste regnskabsår viste den primære drift før afskrivninger (EBITDA) et overskud på 6,1 millioner dollar, mens selskabet omsætning er steget fra 64 millioner dollar i 2018 til 102 millioner dollar i 2020.

Målet med børsnoteringen har været at hente 300 millioner kroner.

Læs også: Derfor skal Trustpilot børsnoteres: Skal være en "kategori-definerende virksomhed"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere