Artikel top billede

Danske Peter Holten Mühlmann stifter Trustpilot i 2007. (Foto: Fotograf Torben Klint)

Trustpilot flyver ind på børsen i London: Steg markant på debutdag

Danske Trustpilot ser ud til at få en positiv børsdebut på London Stock Exchange.

Den danske anmeldelsestjeneste Trustpilot har fået positiv debut på London Stock Exchange, hvor selskabet tirsdag fik sin børsdebut.

Her er sælges selskabets aktie i skrivende stund til en pris, der er 6,8 procent højere end udbudskursen.

Da aktiesalget blev skudt i gang tirsdag morgen lød prisen for en Trustpilot aktie på 2,65 pund, men i skrivende stund er steget til 2,83 pund.

Tidligere på dagen rundede kursen sågar 3,08 pund

Trustpilot blev stiftet af danske Peter Holten Mühlmann i 2007, og efterfølgende det gået over stok og sten for selskabet, der blev andet har fået investeringer fra Index Ventures, Northzone og Seed Capital.

I den seneste regnskabsår viste den primære drift før afskrivninger (EBITDA) et overskud på 6,1 millioner dollar, mens selskabet omsætning er steget fra 64 millioner dollar i 2018 til 102 millioner dollar i 2020.

Målet med børsnoteringen har været at hente 300 millioner kroner.

Læs også: Derfor skal Trustpilot børsnoteres: Skal være en "kategori-definerende virksomhed"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere