Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

SolarWinds-hackere nåede helt ind i amerikanske topembedsmænds mail-konti

Nye detaljer i SolarWinds-hacket, der gik verden over i december afslører, at hackere fik adgang til topembedsmænds mailkonti i det amerikanske ministerium, hvor man blandt andet tager sig af cybersikkerheden.

SolarWinds-hackerne, der i december kompromitterede over 100 organisationer kloden over, viser sig at have fået adgang til en mail-konto, der tilhører den tidligere leder af US Department of Homeland Security (DHS) - det amerikanske ministerie der blandt andet er ansvarlig for cybersikkerhed.

Det rapporterer Associated Press mandag.

Hackingen af ​​den tidligere fungerende sekretær for DHS, Chad Wolf, samt mailkonti, der tilhører embedsmænd i afdelingens cybersikkerhedspersonale, var ikke tidligere offentligt kendt.

I sikkerhedsbruddet hos softwarevirksomheden SolarWinds trængte hackere igennem ni føderale agenturer og 100 virksomheder. De it-kriminelle, som menes at være statsstøttede hackere fra Rusland, havde held til at skubbe en ondsinde opdatering ud til virksomhedens 18.000 kunder - herunder den amerikanske stat.

Her tilføjede de cyberkriminelle kode, der gjorde det muligt for dem at spionere på ofrene.

I sidste uge rapporterede Reuters, at en planlagt bekendtgørelse fra Biden-administrationen ville kræve, at mange softwareleverandører underretter deres føderale regeringskunder, når virksomhederne har et cybersikkerhedsbrud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.