PayPal lancerer ny mulighed for at betale med krypto-valuta

PayPal lancerer en ny mulighed for alle forbrugere, der har kryptovaluta i de digitale tegnebøger.

En ny tjeneste, som betalings-tjenesten PayPal i dag løfter sløret for, vil gøre det muligt for alle platformens forhandlere at bruge deres kryptovaluta i deres forretninger.

Det betyder, at kunder, der har bitcoin-kontanter eller litecoins i sin PayPal-digitale tegnebog, nu vil være i stand til at konvertere deres beholdning til fiat-valutaer ved kassen når de foretager et køb.

Det skriver Reuters.

”Dette er første gang, du problemfrit kan bruge kryptokurver på samme måde som et kreditkort eller et betalingskort inde i din PayPal-tegnebog,” sagde præsident og administrerende direktør Dan Schulman til Reuters.

Tjenesten vil være tilgængelig for PayPals 29 millioner handlende i løbet af de næste måneder, fortæller virksomheden.

Bitcoin er næsten fordoblet i værdi siden starten af ​​dette år, styrket af øget interesse fra større finansielle virksomheder, der satser på større adoption og ser valutaen som en afdækning mod inflation.

PayPals lancering kommer mindre end en uge efter, at Tesla meldte ud, at bilproducenten vil begynde at acceptere bitcoin-betalinger for sine biler.

I modsætning til PayPal-transaktioner, hvor handlende modtager fiat-valuta retur, vil Tesla holde hele handlen i bitcoins, når det bruges som betaling.

PayPal opkræver intet transaktionsgebyr for checkout med kryptovaluta, og kun en type mønt kan bruges til hvert køb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Delivering enduring customer engagement: Why now is the time to invest in a solid data foundation

Never has it been more important to have a robust data management strategy that enables a 360 view of the customer. The most successful companies in the current environment are harnessing the value of their data by proactively monitoring changes in customer behaviors & experiences and making targeted investments to address them.Hear firsthand how Maersk is offering a completely differentiated customer experience by putting data at the heart of their digital-transformation journey.

23. april 2021 | Læs mere


Digital konference: Træf det rigtige cloud-valg - fokus på strategi bag og muligheder med hybrid- og multi-cloud

Få indsigt i de strategiske valg, som en række førende CIO'er har foretaget på cloud-området - og hør hvordan hybrid- og multi cloud-tilgangen giver en række fordele - hvis du vel og mærke kan få sikkerhed, release cycles og flere teknologi-stakke til at gå op i en højere enhed.

28. april 2021 | Læs mere


Brug af kunstig intelligens i den kommunale sagsbehandling

Der er behov for en kritisk samfundsdebat om brug af kunstig intelligens i det offentlige. Vi sætter derfor fokus på, hvilke udfordringer og muligheder der er, og hvilke rettigheder borgerne har i en sådan en situation, hvor sagsbehandlingen og afgørelserne er truffet på baggrund af kunstig intelligens. Og hør hvordan nogle af de kommuner, der har erfaringer med brug af kunstig intelligens, har formået at anvende denne teknologi.

29. april 2021 | Læs mere


Premium
Atea stormer frem: Her er de 20 it-leverandører som branchen mener har de bedste produkter, ydelser og service
Computerworld Image 2021: Disse 20 selskaber leverer ifølge det professionelle it-Danmark de bedste produkter, de bedste ydelser og har den bedste service. Se listen her.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.