Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

PayPal lancerer ny mulighed for at betale med krypto-valuta

PayPal lancerer en ny mulighed for alle forbrugere, der har kryptovaluta i de digitale tegnebøger.

En ny tjeneste, som betalings-tjenesten PayPal i dag løfter sløret for, vil gøre det muligt for alle platformens forhandlere at bruge deres kryptovaluta i deres forretninger.

Det betyder, at kunder, der har bitcoin-kontanter eller litecoins i sin PayPal-digitale tegnebog, nu vil være i stand til at konvertere deres beholdning til fiat-valutaer ved kassen når de foretager et køb.

Det skriver Reuters.

”Dette er første gang, du problemfrit kan bruge kryptokurver på samme måde som et kreditkort eller et betalingskort inde i din PayPal-tegnebog,” sagde præsident og administrerende direktør Dan Schulman til Reuters.

Tjenesten vil være tilgængelig for PayPals 29 millioner handlende i løbet af de næste måneder, fortæller virksomheden.

Bitcoin er næsten fordoblet i værdi siden starten af ​​dette år, styrket af øget interesse fra større finansielle virksomheder, der satser på større adoption og ser valutaen som en afdækning mod inflation.

PayPals lancering kommer mindre end en uge efter, at Tesla meldte ud, at bilproducenten vil begynde at acceptere bitcoin-betalinger for sine biler.

I modsætning til PayPal-transaktioner, hvor handlende modtager fiat-valuta retur, vil Tesla holde hele handlen i bitcoins, når det bruges som betaling.

PayPal opkræver intet transaktionsgebyr for checkout med kryptovaluta, og kun en type mønt kan bruges til hvert køb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere