Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

It-selskabet Valuer fik en million kroner i lønkompensation - men genoptog arbejdet allerede dagen efter

Det netop børsnoterede it-selskab Valeur modtog en million kroner i lønkompensation i fjor, men genoptog allerede dagen efter arbejdet.

Det danske it-selskab Valuer - der blev noteret på First North i slutningen af februar - modtog i foråret 2020 en million kroner i lønkompensation.

Men allerede dagen efter, at pengene var blevet modtaget, genoptog en række medarbejdere arbejdet igen, skriver Finans.

Avisen har i den seneste tid offentliggjort en række kritiske artikler om det danske selskab.

Finans har nu fået adgang til en række forskellige dokumenter, der viser, at selskabets ledelse udsendte besked om, at arbejdet skulle genoptages.

Avisen henviser også til ‘tidligere medarbejdere,’ som ifølge avisen meddeler, at de fik besked på at fortsætte arbejde hjemmefra på trods af hjælpepakken.

Selskabet meddeler til Finans, at alt er foregået efter bogen, da selskabet dengang udnyttede sin ret til at tilbagekalde medarbejdere.

Selskabet har siden betalt 40 procent af kompensationen tilbage, skriver avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere