Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

It-selskabet Valuer fik en million kroner i lønkompensation - men genoptog arbejdet allerede dagen efter

Det netop børsnoterede it-selskab Valeur modtog en million kroner i lønkompensation i fjor, men genoptog allerede dagen efter arbejdet.

Det danske it-selskab Valuer - der blev noteret på First North i slutningen af februar - modtog i foråret 2020 en million kroner i lønkompensation.

Men allerede dagen efter, at pengene var blevet modtaget, genoptog en række medarbejdere arbejdet igen, skriver Finans.

Avisen har i den seneste tid offentliggjort en række kritiske artikler om det danske selskab.

Finans har nu fået adgang til en række forskellige dokumenter, der viser, at selskabets ledelse udsendte besked om, at arbejdet skulle genoptages.

Avisen henviser også til ‘tidligere medarbejdere,’ som ifølge avisen meddeler, at de fik besked på at fortsætte arbejde hjemmefra på trods af hjælpepakken.

Selskabet meddeler til Finans, at alt er foregået efter bogen, da selskabet dengang udnyttede sin ret til at tilbagekalde medarbejdere.

Selskabet har siden betalt 40 procent af kompensationen tilbage, skriver avisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere