Artikel top billede

(Foto: Facebook)

Facebook ramt af stort nedbrud i nat

Facebook blev i nat ramt af et nedbrud på alle selskabets platforme.

Du bemærkede det måske selv sent i går aftes.

Pludselig var det som om, at det blev stille på Facebook og Instagram. og når du prøvede at klikke på ting, så fik du smidt en fejlmeddelelse i hovedet.

Vi kan trøste dig med, at du ikke var den eneste der oplevede det.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters blev Facebook natten mellem torsdag og fredag ramt af et nedbrud på alle selskabets platforme.

Det vil sige WhatsApp, Messenger, Instagram samt selve Facebook.

Data fra siden Downdetector.com, der overvåger nedbrud på de store internetplatforme viser, at nedbruddet ramte mellem klokken 23 og 24 dansk tid, men ser ud til at være blevet løst igen efter midnat.

Facebook bekræfter selv problemerne på selskabets konto på det konkurrerende sociale medie, Twitter.

”Tidligere i dag betød en konfigurationsændring, at Facebooks tjenester var utilgængelige for nogle folk. Siden har vi hurtigt undersøgt og udbedret problemet,” lyder det fra Facebook.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere