Artikel top billede

Facebook ramt af stort nedbrud i nat

Facebook blev i nat ramt af et nedbrud på alle selskabets platforme.

Du bemærkede det måske selv sent i går aftes.

Pludselig var det som om, at det blev stille på Facebook og Instagram. og når du prøvede at klikke på ting, så fik du smidt en fejlmeddelelse i hovedet.

Vi kan trøste dig med, at du ikke var den eneste der oplevede det.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters blev Facebook natten mellem torsdag og fredag ramt af et nedbrud på alle selskabets platforme.

Det vil sige WhatsApp, Messenger, Instagram samt selve Facebook.

Data fra siden Downdetector.com, der overvåger nedbrud på de store internetplatforme viser, at nedbruddet ramte mellem klokken 23 og 24 dansk tid, men ser ud til at være blevet løst igen efter midnat.

Facebook bekræfter selv problemerne på selskabets konto på det konkurrerende sociale medie, Twitter.

”Tidligere i dag betød en konfigurationsændring, at Facebooks tjenester var utilgængelige for nogle folk. Siden har vi hurtigt undersøgt og udbedret problemet,” lyder det fra Facebook.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere