Artikel top billede

(Foto: Facebook)

Facebook ramt af stort nedbrud i nat

Facebook blev i nat ramt af et nedbrud på alle selskabets platforme.

Du bemærkede det måske selv sent i går aftes.

Pludselig var det som om, at det blev stille på Facebook og Instagram. og når du prøvede at klikke på ting, så fik du smidt en fejlmeddelelse i hovedet.

Vi kan trøste dig med, at du ikke var den eneste der oplevede det.

For ifølge nyhedsbureauet Reuters blev Facebook natten mellem torsdag og fredag ramt af et nedbrud på alle selskabets platforme.

Det vil sige WhatsApp, Messenger, Instagram samt selve Facebook.

Data fra siden Downdetector.com, der overvåger nedbrud på de store internetplatforme viser, at nedbruddet ramte mellem klokken 23 og 24 dansk tid, men ser ud til at være blevet løst igen efter midnat.

Facebook bekræfter selv problemerne på selskabets konto på det konkurrerende sociale medie, Twitter.

”Tidligere i dag betød en konfigurationsændring, at Facebooks tjenester var utilgængelige for nogle folk. Siden har vi hurtigt undersøgt og udbedret problemet,” lyder det fra Facebook.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere