Artikel top billede

Corona-hjemsendelser plager Skats it-projekter: Rammes nu af nye forsinkelser

Skats it-projekter er ramt af en væsentlig produktionsnedgang på grund af coronahjemsendelser. Det betyder forsinkelser, der kan ramme de nye ejendomsvurderinger

Hjemsendelser på grund af corona-pandemien betyder, at statens it-projekter nu igen ser ud til blive ramt af forsinkelser.

Det skriver Berlingske.

Ifølge avisen har forsinkelserne den konsekvens, at tidspladen for de nye ejendomsvurderinger kan få svært ved at holde, og derfor har skatteminister Morten Bødskov (S) netop orienteret folketinget om at "større it-projekter er forsinket".

Produktionsnedgang på 25 procent

Morten Bødskov oplyser i orienteringen, at corona-hjemsendelserne har ført til en produktionsnedgang på 20 til 25 procent.

”Der har ifm. udvikling af it-projekter på ejendomsområdet været fysisk fremmøde i 2. halvår frem til 9. december, hvorefter medarbejderne er hjemsendt. Det forventes at medføre en produktivitetsnedgang på 20-25 procent som resultat af hjemsendelse af medarbejdere,” lyder det ifølge Berlingske i orienteringen.

Ejendomsvurderingerne er blevet udskudt af flere omgange, og den seneste forsinkelse ramte i efteråret 2020, hvor de blev udskudt til sommeren 2021.

Læs også: Fem offentlige it-projekter får rødt lys af staten: Se dem her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere