Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis

Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.

Der er ikke længe til, at Apple vil løfte sløret for årets første nye hardware.
Tirsdag aften udsendte Apple en invitation til et såkaldt special event.

Men nyheden blev allerede tidligere på dagen afsløret af Apples egen stemmestyrede assistent, Siri.

Når den blev spurgt om Apples næste event, svarede den, at det vil løbe af stablen den 20. april ved Apples hovedkontor i i Cupertino ud for San Fransisco, USA.

Om det er bevidst eller ej, at det er Apples digitale assistent, der røber hvornår Apple vil holde sit forårsevent, oplyser selskabet ikke, men det er givetvis ikke sket ved et tilfælde.

Herunder kan du få overblik over, hvad vi kan forvente af selskabet.

Se også: Apple er få uger fra at præsentere en helt stribe af nye iPads - se hvad du kan forvente

Revolutionær skærm

Apple forventes allerede at have flere produkter i støbeskeen til foråret, men det er uvist, i hvilken rækkefølge de vil sendes ud på markedet.

Blandt hovedattraktionerne er et kuld af nye iPad Pro tablets, som skulle bringe den revolutionerende mini-LED teknologi til tablet-verdenen.

Her forlyder det fra finansmediet Bloomberg, at Apple vil løfte sløret for sin nye Pro-kollektion i midten af April, mens det samtidig skriver, at udbuddet kan være begrænset fra start, grundet leveringsproblemer for den særlige skærm, der kan forene fordele fra OLED-teknologien såsom tårnhøj kontrast og farverigdom med lavt strømforbrug og høj lysstyrke.

Læs også: Apple kan være på vej med nyt produkt: Vil fusionere Apple-tv med Homepod-højttaler

M-maskiner

Mens iPad Pro står overfor en væsentlig overhaling, er der også nye Macbooks i sigte.

Mens det tidligere har forlydt, at Apple vil præsentere en stribe ultrastærke Macbook Pro 16 maskiner, samt introducere en helt ny Pro-model med 14 tommer skærm i løbet af foråret, skriver Computerworlds søstermedie, Macworld, at kilder tæt på selskabet nu peger på en forhalet lancering på den anden side af sommerferien.

Blandt disse er den velorienterede Apple-analytiker Ming-Chi Kuo, som først forventer at se den redesignede Macbook Pro en gang i efteråret.

Apple kan dog stadig nå at opgradere visse af sine modeller, såsom den stærke Macbook Pro 16 med nyudviklede M-processorer mellem denne måned og den kommende WWDC-udviklermesse, som plejer at afvikles sidst i maj eller i starten af juni.

Også Apples skrivebordsmodeller står overfor en markant overhaling, lyder det.

iMac'en skulle ifølge kilder tæt på selskabet stå overfor sit 'mest omfattende redesign siden 2012’.

Her forventes Apple at barbere kanterne omkring displayet ned til det minimale, mens den buede bagside vrages til fordel for en flad bagside.

Se også: Apples Mac-maskiner står overfor ’det mest omfattende redesign siden 2012’
Premium
Ikke mange kender VMware - men danske it-professionelle er ret vilde med selskabet
Computerworld Image 2021 VMware sidder ikke inde med det mest velkendte brand i Danmark, men alligevel ryger selskabet til tops i årets image-undersøgelse. Virtualiserings-giganten høster nemlig anerkendelse på en række afgørende parametre.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.