Artikel top billede

Apple kan være på vej med nyt produkt: Vil fusionere Apple-tv med Homepod-højttaler

En højttaler med robotarm og en fusion mellem et Apple-tv og en Homepod-højttaler er blot nogle af de produkter, som Apple angiveligt arbejder på i øjeblikket.

Et nyt Apple-produkt, der kombinerer funktionaliteten fra et Apple-tv og en Homepod-højttaler kan være under opsejling.

Det skriver Bloomberg.

Ifølge mediet vil det nye produkt kunne bruges til at udføre række forskellige smarthome-funktion, som det også kendes med Homepod-højttaleren i dag.

Samtidig vil den være udstyret med et indbygget kamera, der kan blive brugt til video-konferencer, når enheden er tilsluttet et tv.

Læs også: Hemmelig sensor afsløret i Apple-produkt

Produktet er stadigvæk kun i udviklingsfasen og er det er uvist om Apple ender med at lancere det. Men ifølge Bloomberg vil produktet, hvis det bliver lanceret, udgøre Apples hidtil mest ambitiøse smarthome-produkt.

Overvejer højttaler med robotarm

Bloomberg oplyser også, at Apple arbejder på at lancere en smarthome-højttaler med en indbygget touch-skærm, der skal konkurrere med lignende produkter fra både Amazon og Google.

Eksempelvis bliver det oplyst, at Apple har eksperimenteret med at gøre det muligt at tilslutte en iPad til højttaleren med en robot-arm, der herefter automatisk vil rette iPaden mod dig uanset, hvor du befinder dig i rummet.

En funktion minder om den, som Amazon har udstyret sit seneste Echo Show-højttaler med.

Læs også: Derfor gik det galt: Apples seneste flop var dødfødt fra begyndelsen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Ikke mange kender VMware - men danske it-professionelle er ret vilde med selskabet
Computerworld Image 2021 VMware sidder ikke inde med det mest velkendte brand i Danmark, men alligevel ryger selskabet til tops i årets image-undersøgelse. Virtualiserings-giganten høster nemlig anerkendelse på en række afgørende parametre.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.