Artikel top billede

(Foto: ErminandoAliaj)

Zalando har gjort det ekstra godt under corona: Varsler kæmpe omsætningsvækst

Den tyske onlinegigant med Anders Holch Povlsen i investerkredsen varsler kæmpemæssig fremgang i omsætningen.

Hvis du synes, at kasser og poser med de orange Zalando-logoer har fyldt ekstra meget i gadebilledet under corona, tager du ikke helt fejl.

Den tyske onlinekæmpe har rigtig godt fat i modemarkedet i Danmark og andre europæiske lande, og nu varsler selskabet et virkelig solidt spring frem i omsætningen i første kvartal af 2021.

Omsætningen vokser i niveauet 46-48 procent og lander på godt 2,2 milliarder euro mod 1,5 milliarder euro i første kvartal 2020.

Resultatet af primær drift lander formentlig på plussiden - et sted mellem 80 og 100 millioner euro. I samme periode sidste år blev det primære driftsresultat et underskud på 98,6 millioner euro.

Zalando fremlægger sit endelige kvartalsresultat den 6. maj.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere