Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

RETTET AF COMPUTERWORLD Cisco åbner datacenter i Danmark - kommer til at ligge i København

Rettet af Computerworld 13:10 Cisco åbner datacenter i Danmark, som kommer til at hænge sammen med et datacenter i Stockholm. De to centre skal supplere hinanden, når der sker datanedbrud eller et center tages ned for vedligehold.

Computerworld retter klokken 13:10: Ciscos pressebureau har fejlagtigt meddelt Computerworld, at Cisco er ved at bygge sit første datacenter i Danmark. Dette er forkert, meddeler Cisco nu til os. Selskabet har allerede et datacenter i København, og der er alene tale om en udvidelse af dette eksisterende datacenter. Computerworld beklager fejlen.

It-netværksselskabet Cisco er på vej med nye datacentre i København og Stockholm i Sverige.

Datacentrene bliver en del af Cisco Umbrella, der hjælper kunder med at samle firewall, Secure Web Gateway (SWG), DNS-lagsikkerhed, Cloud Access Security Broker (CASB) og trusselintelligens.

Det er gode nyheder gode nyheder for de danske kunder, mener sikkerhedschef Kenneth Schwartz fra Cisco Danmark.

“At datacentret nu ligger i København gør, at alle vores kunder nu får en endnu bedre brugeroplevelse med hurtigere reaktionstid og bedre ydeevne. Danmark er et af internettets knudepunkter, og når vi placerer datacentret her, giver det os en unik mulighed for at levere de bedste forbindelser,” meddler han.

Om hvorfor lige Danmark og Sverige er udvalgt, skriver Cisco i et indlæg på sin hjemmeside:

"Når vi vælger placeringer af datacenter, ser vi på flere kriterier, herunder antallet af brugere i den pågældende region og mulighederne for transit og peering, der definerer vores evne til at forbedre servicen til vores brugere," lyder det fra selskabet.

Anycast-routing dirigerer trafik intelligent til det nærmeste Umbrella-datacenter og omgår automatisk nedbrudte eller utilgængelige links.

Eksempelvis hvis en kunde vælger Stockholm som sit primære Umbrella-datacenter, og dette center tages ned for vedligeholdelse eller lignende, sendes data videre til det andet datacenter i København.

Datacentrene kommer til at køre på 100 procent vedvarende energi, lover selskabet i en pressemedelese.CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.