Artikel top billede

RETTET AF COMPUTERWORLD Cisco åbner datacenter i Danmark - kommer til at ligge i København

Rettet af Computerworld 13:10 Cisco åbner datacenter i Danmark, som kommer til at hænge sammen med et datacenter i Stockholm. De to centre skal supplere hinanden, når der sker datanedbrud eller et center tages ned for vedligehold.

Computerworld retter klokken 13:10: Ciscos pressebureau har fejlagtigt meddelt Computerworld, at Cisco er ved at bygge sit første datacenter i Danmark. Dette er forkert, meddeler Cisco nu til os. Selskabet har allerede et datacenter i København, og der er alene tale om en udvidelse af dette eksisterende datacenter. Computerworld beklager fejlen.

It-netværksselskabet Cisco er på vej med nye datacentre i København og Stockholm i Sverige.

Datacentrene bliver en del af Cisco Umbrella, der hjælper kunder med at samle firewall, Secure Web Gateway (SWG), DNS-lagsikkerhed, Cloud Access Security Broker (CASB) og trusselintelligens.

Det er gode nyheder gode nyheder for de danske kunder, mener sikkerhedschef Kenneth Schwartz fra Cisco Danmark.

“At datacentret nu ligger i København gør, at alle vores kunder nu får en endnu bedre brugeroplevelse med hurtigere reaktionstid og bedre ydeevne. Danmark er et af internettets knudepunkter, og når vi placerer datacentret her, giver det os en unik mulighed for at levere de bedste forbindelser,” meddler han.

Om hvorfor lige Danmark og Sverige er udvalgt, skriver Cisco i et indlæg på sin hjemmeside:

"Når vi vælger placeringer af datacenter, ser vi på flere kriterier, herunder antallet af brugere i den pågældende region og mulighederne for transit og peering, der definerer vores evne til at forbedre servicen til vores brugere," lyder det fra selskabet.

Anycast-routing dirigerer trafik intelligent til det nærmeste Umbrella-datacenter og omgår automatisk nedbrudte eller utilgængelige links.

Eksempelvis hvis en kunde vælger Stockholm som sit primære Umbrella-datacenter, og dette center tages ned for vedligeholdelse eller lignende, sendes data videre til det andet datacenter i København.

Datacentrene kommer til at køre på 100 procent vedvarende energi, lover selskabet i en pressemedelese.


mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.