Artikel top billede

Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på

DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se DXC Technologys forklaring på, hvorfor der ikke betales selskabsskat
  • Hvilke spørgsmål, der ikke besvares
  • Indblik i selskabets nøgletal
1.007
5:15 min
Nulskatte-yderen DXC Technology nægter at svare på spørgsmålet om, hvorvidt selskabet vil begynde at betale selskabsskat i Danmark.

Computerworld har i de seneste dage forsøgt at få en melding fra selskabet, der er en af de største it-leverandører til staten - men som ikke i mange år har betalt en krone i selskabsskat.

DXC Technology har blandt andet lige fornyet sin evighedskontrakt til det danske skattevæsen - denne gang til 1,4 milliarder kroner.

Det kan du læse mere om her: Hvordan kan Skat leve med at it-hovedleverandøren DXC Technology ikke betaler skat i Danmark?

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Et af Danmarks bedste BI-huse henter millioninvestering: Går nu på jagt efter flere ansatte

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cybersikkerhedsrådet om it-sikkerhedsbøvl i fem store myndigheder: "Det sender et signal til andre myndigheder om, at man kan tage let på sikkerheden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Henrik Thystrup fratræder som CIO i den danske milliardkoncern Solar: Her er hans nye job

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny lov om dataindsamling vil kunne ramme mere end 70 procent af de danske virksomheder - digitale annoncører risikerer kæmpe-bøder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

DSB vil købe Microsoft-ydelser for op mod 200 millioner kroner: Præsenterer kæmpe-udbud i løbet af de kommende uger