Artikel top billede

Bitcoin-kursen falder efter Joe Biden har annonceret ny beskatning

Bitcoin-kursen dykker efter Joe Biden-administrationen har lanceret planer om at beskatte de rigeste amerikanere hårdere på deres investeringsgevinster.

Joe Biden planlægger at hæve skatten for de rigeste amerikanere for at takle ulighed og finansiere billioner af dollars i højere sociale udgifter. Det har fået bitcoin-investorer til at sælge fra hurtigt, og derved fået kurven til at styrtdykke.

Bitcoin-kursprisen faldt mere end 6 procent og er nu under 50.000 dollar - over 300.000 kroner - per bitcoin. det er det laveste niveau siden begyndelsen af ​​marts.

Det skriver The Guardian.

Alt imens lægger Det Hvide Hus sidste hånd på planerne om at så godt som fordoble satsen for kapitalgevinstskat for landets rige borgere, der tjener en million dollar eller derover.

Satsen der lige nu ligger på 20 procent af indtægten vil stige til 39,6 procent.

Yderligere en skat på 3,8 procent af investeringsindtægter, der blev brugt til at finansiere Obamacare, blev genetableret, hvilket betyder, at den nye topsats ville ligge på 43,4 procent.

Biden-administrationen planlægger en gennemgribende revision af det amerikanske skattesystem designet til at få rigere enkeltpersoner og store virksomheder til at betale mere i skat, takle ulighed og hjælpe med at betale regningen til præsidentens økonomiske dagsorden.

Joe Biden har dog brug for den fulde støtte fra sit parti for at føre skatteplanerne gennem Kongressen, hvor præsidenten kræver enstemmig opbakning fra demokrater, der skal stå mod modstand fra republikanerne.

Særligt tech-aktier dykker

Og det var ikke kun bitcoin-aktien der mærkede til effekten af de nyvarslede tiltag.

Wall Street-aktier, aktier i teknologivirksomheder og aktier i andre digitale aktiver trak sig alle tilbage efter offentliggørelsen sent torsdag.

Ikke lang tid forinden var bitcoin steget til sin hidtidige højderekort på 64.895 dollar. det skete 14. april. Samme dag ​​USA's største kryptovalutaudveksling, Coinbase, blev lanceret på Nasdaq-børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.