Artikel top billede

I år løb den danske dyrefotograf og zoolog Mogens Trolle – der faktisk er ansat på museet – med prisen i kategorien ”Dyreportrætter” med et portræt af en næseabe fra Borneo.

Udstilling: Flere øgler og 99 af verdens bedste naturfotos

Sidste års succesfulde udstilling af dinosaurskeletter på Statens Naturhistoriske Museum fortsætter i år, og denne gang gør både naturfotos og en lille ny T. rex de store øgler selskab.

Udstillingen Dinosaurernes konge på Statens Naturhistoriske Museum blev en bragende succes i 2020, hvilket måske ikke kom som den store overraskelse.

For det er trods alt ikke hver dag, man får chancen for at se skelettet af en fuldt udvokset rovøgle eller stå ansigt til ansigt med det enorme kranium fra en Triceratops.

Men i år får Tyranossaurus rex-skelettet og en lille håndfuld andre dinosaurer i museets særudstillingen selskab af kraniet fra en syv år gammel T. rex, ligesom særudstillingen fortsætter året ud.

Der er dog mere at komme efter på museet – uanset om man har fået øgler nok eller måske benytter chancen for at hilse på dem én gang til.

For samtidig med at Statens Naturhistoriske Museum slog dørene op den 21. april, får udstillingen Wildlife Photographer of the Year premiere samme sted.

Her kan man se de 99 bedste billeder fra årets udgave af den internationale konkurrence, som Natural History Museum i London afholder.

I år løb den danske dyrefotograf og zoolog Mogens Trolle – der faktisk er ansat på museet – med prisen i kategorien ”Dyreportrætter” med et portræt af en næseabe fra Borneo.

Dette foto og de 98 andre billeder i udstillingen kan ses i stort format på udstillingen, der er åben til den 29. august.

Læs mere om udstillingerne og bestil billetter her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere