Artikel top billede

I år løb den danske dyrefotograf og zoolog Mogens Trolle – der faktisk er ansat på museet – med prisen i kategorien ”Dyreportrætter” med et portræt af en næseabe fra Borneo.

Udstilling: Flere øgler og 99 af verdens bedste naturfotos

Sidste års succesfulde udstilling af dinosaurskeletter på Statens Naturhistoriske Museum fortsætter i år, og denne gang gør både naturfotos og en lille ny T. rex de store øgler selskab.

Udstillingen Dinosaurernes konge på Statens Naturhistoriske Museum blev en bragende succes i 2020, hvilket måske ikke kom som den store overraskelse.

For det er trods alt ikke hver dag, man får chancen for at se skelettet af en fuldt udvokset rovøgle eller stå ansigt til ansigt med det enorme kranium fra en Triceratops.

Men i år får Tyranossaurus rex-skelettet og en lille håndfuld andre dinosaurer i museets særudstillingen selskab af kraniet fra en syv år gammel T. rex, ligesom særudstillingen fortsætter året ud.

Der er dog mere at komme efter på museet – uanset om man har fået øgler nok eller måske benytter chancen for at hilse på dem én gang til.

For samtidig med at Statens Naturhistoriske Museum slog dørene op den 21. april, får udstillingen Wildlife Photographer of the Year premiere samme sted.

Her kan man se de 99 bedste billeder fra årets udgave af den internationale konkurrence, som Natural History Museum i London afholder.

I år løb den danske dyrefotograf og zoolog Mogens Trolle – der faktisk er ansat på museet – med prisen i kategorien ”Dyreportrætter” med et portræt af en næseabe fra Borneo.

Dette foto og de 98 andre billeder i udstillingen kan ses i stort format på udstillingen, der er åben til den 29. august.

Læs mere om udstillingerne og bestil billetter her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere