Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

I år løb den danske dyrefotograf og zoolog Mogens Trolle – der faktisk er ansat på museet – med prisen i kategorien ”Dyreportrætter” med et portræt af en næseabe fra Borneo.

Udstilling: Flere øgler og 99 af verdens bedste naturfotos

Sidste års succesfulde udstilling af dinosaurskeletter på Statens Naturhistoriske Museum fortsætter i år, og denne gang gør både naturfotos og en lille ny T. rex de store øgler selskab.

Udstillingen Dinosaurernes konge på Statens Naturhistoriske Museum blev en bragende succes i 2020, hvilket måske ikke kom som den store overraskelse.

For det er trods alt ikke hver dag, man får chancen for at se skelettet af en fuldt udvokset rovøgle eller stå ansigt til ansigt med det enorme kranium fra en Triceratops.

Men i år får Tyranossaurus rex-skelettet og en lille håndfuld andre dinosaurer i museets særudstillingen selskab af kraniet fra en syv år gammel T. rex, ligesom særudstillingen fortsætter året ud.

Der er dog mere at komme efter på museet – uanset om man har fået øgler nok eller måske benytter chancen for at hilse på dem én gang til.

For samtidig med at Statens Naturhistoriske Museum slog dørene op den 21. april, får udstillingen Wildlife Photographer of the Year premiere samme sted.

Her kan man se de 99 bedste billeder fra årets udgave af den internationale konkurrence, som Natural History Museum i London afholder.

I år løb den danske dyrefotograf og zoolog Mogens Trolle – der faktisk er ansat på museet – med prisen i kategorien ”Dyreportrætter” med et portræt af en næseabe fra Borneo.

Dette foto og de 98 andre billeder i udstillingen kan ses i stort format på udstillingen, der er åben til den 29. august.

Læs mere om udstillingerne og bestil billetter her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.