Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Den første afart af Linux til en bil, står Volvos Polestar 2 for med sin Android Automotive ombord.

Nu kommer Linux til din bil: Red Hat er ude med dedikeret styresystem til bilen

Skal din næste bil have Linux ombord? Det vil open-source specialisterne fra Red Hat gerne stå for.

Endnu en software-gigant melder sig ind i kampen om at styre din næste bil.

Denne uge er det Linux-specialisterne fra Red Hat, der i partnerskab med industrispecialisten Exida byder ind med et særligt styresystem til biler.

En særligt skræddersyet variant af open-source styresystemet slippes nu løs for at indgå i de stadigt mere opkoblede biler og deres infotainment-systemer.

Med styresystemet følger en ISO 26262-certificering, som skal imødekomme funktionelle krav til elektroniske system i køretøjer.

Det nye styresystem sigter efter at tilbyde øget fleksibilitet til det automobile software-økosystem og give bilproducenter mulighed for at fokusere på køreoplevelsen bygget ovenpå det fundament som Red Hat Linux tilbyder.

Det nye styresystem vil konkurrere med anden bil-software som Googles Android Automotive, som også forbinder bilen og dennes infotainment system til internettet samt et helt økosystem af apps.

Den første med bil Googles styresystem ombord bliver Volvos Polestar 2.CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.