Artikel top billede

Stor efterspørgsel efter sikkerheds-folk: Her er 10 sikkerhedsstillinger, som du kan søge nu

Spændende steder som Politiets Efterretningstjeneste, Netcompany og Region Midtjylland er lige nu på jagt efter it-sikkerhedsfolk.

I denne uge har vi fokus på sikkerhed. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Politiets Efterretningstjeneste, Region Midtjylland og Netcompany.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Digitaliseringsstyrelsen søger medarbejder til Kontor for cyber- og informationssikkerhed, København

I Digitaliseringsstyrelsens Kontor for cyber- og informationssikkerhed arbejder vi hver dag på at løfte danskernes digitale sikkerhed og være en rollemodel på området.

Vi søger derfor en skarp kollega, der kan hjælpe os med at vedligeholde og udvikle informationssikkerheden i styrelsen, samt bistå med rådgivning og sparring i forbindelse med øvrige sikkerhedsmæssige opgaver.

I kontoret har vi ansvaret for mange forskellige opgaver relateret til cyber- og informationssikkerhed bl.a. udvikling af ny national cyber- og informationssikkerhedsstrategi, opfølgning på statslige myndigheders implementering af de 20 tekniske.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger it-arkitekt med interesse for sikkerhed og digital udvikling til Center for Telemedicin, Aarhus

Er du drevet af digital udvikling af sundhedsvæsenet? Har du interesse for og erfaring med it-sikkerhed?

Og trives du i et komplekst organisatorisk landskab? Så kom med i vores team, hvor vi forvalter og videreudvikler en fælles national it-infrastruktur og telemedicinske løsninger til medarbejdere og borgere i hele landet.

Du formår at navigere på tværs af de offentlige sundhedssektorer, og du forstår at rådgive og have dialog om it-spørgsmål i øjenhøjde med såvel sundhedsfagligt personale som leverandører. Du kan arbejde i feltet mellem de kliniske arbejdsgange, anvendelsen af it systemerne og arkitektur.

Du er analytisk og har stærke it-arkitekturkompetencer, som gør, at du af egen drift tager arkitektrelaterede problemstillinger op og dribler i mål med dem.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger Senior it-Security Con¬sul¬tant med fokus på interne systemer, København

I Netcompany søger vi en Senior it-Security Consultant til vores globale IT-Services afdeling. Her vil du indgå i et ambitiøst team med 25 dygtige kolleger, der sikrer den interne drift og support i Netcompany.

I jobbet som Senior it-Security Consultant hos Netcompany, vil du få spændende og udfordrende opgaver inden for alle vores interne systemer og spille en afgørende rolle, når det kommer til IT-sikkerheden.

Du vil i samarbejde med Group CISO og Group IT Manager få ansvaret for at udvikle og drive den overordnet it-sikkerhedsstrategi for alle vores klientenheder samt agere sparringspartner på de mere end 50 teknologier, vi servicerer.

Du vil komme til at have en stor indflydelse på it-sikkerhedsniveauet, som påvirker mere end 3200 kolleger i en voksende og anerkendt international virksomhed, der udvikler betydningsfulde løsninger til både den offentlige og private sektor.

Læs hele annoncen her.

Rigspolitiet søger sek¬tions¬le¬der til Indhentningsafdelingen i PET, Søborg

Vil du helt tæt på operationerne og brænder du for at gøre en forskel i Danmarks nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste? Så har vi jobbet til dig!

Om stillingen:

Vi tilbyder et unikt job som sektionsleder for en sektion i et center i vækst, hvor du får ansvar for, at teknik og IT indfrier de taktiske behov helt ude i den skarpe ende i PET´s operationer i felten.

Læs hele annoncen her.

Peak Rekruttering søger for JN Data A/S afdelingsleder til Cyber Defence Center (CDC), Roskilde eller Silkeborg

Til certificeret sikkerhedsafdeling i den finansielle sektor søges en erfaren og udviklingsorienteret leder med it-sikkerhedserfaring, der kan drive og udvikle et af Danmarks bedste Cyber Defence Centre.

Som Afdelingsleder for Cyber Defence Center får du ansvaret for at lede og udvikle afdelingen og dermed en nøglerolle i at sikre, at JN Data leverer den mest optimale service til JN Datas kunder i den finansielle sektor.

Du får end-to-end ansvar for driften af servicen, inkl. det overordnede budgetansvar. Du lykkes med opgaven i et tætsamarbejde med dit ’serviceledelsesteam’, som består af Service Owner, Service Architect og Technical Lead.

Du vil fra starten få ansvaret for +10 medarbejdere, og skal via dem udvikle afdelingens kompetence- og arbejdsområder

Læs hele annoncen her.

ATP søger client specialist til IT, Allerød

Har du en relevant it-uddannelse og erfaring med fx O365, Cloud, operativsystemer og it-sikkerhed?

Vil du være med til at lave brugervenlige løsninger i en organisation, der har næsten alle danskerne på kundelisten? Så er det måske dig, vi søger.

Har du øje for de gode brugeroplevelser?

I sektionen Capacity & Client har vi bl.a. ansvaret for den samlede PC- og mobilinfrastruktur i ATP (ca. 4000 enheder), hvor vi håndterer udrulning, konfigurering og vedligehold af software til vores brugere.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der har en bred forståelse for Client-platformen og vil være en del af et team, der har fokus på at give brugerne en god oplevelse.

Læs hele annoncen her.

ISG Danmark søger it-sikkerhedsspecialist til CBS, København

Stillingen er nyoprettet og indeholder også arbejdet med at lokalisere nye indsatsområder og tilrettelægge disse på en hensigtsmæssig måde. Desuden skal du koordinere og organisere de allerede eksisterende områder, således at de lever op de relevante risikovurderinger.

Stillingen refererer til Driftschefen, og der vil være relationer og samarbejde med mange enheder og forskellige roller på CBS. Det er vigtigt at dette samarbejde bliver målrettet og frugtbart, således at sikkerhedstiltagene har gennemslagskraft på alle relevante områder.

Konkret bliver du blandt andet ansvarlig for Log Management og SIEM samt løbende opbygning og vedligehold med det mål at opnå bedre sikkerhedspraksis.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger cyber security specialist, København

Til Banedanmarks Cyber- og informationssikkerhedssektion søger vi en cyber security specialist, som skal være med til at sikre en effektiv styring og udvikling af Banedanmarks forsvar mod cyberangreb.

Du skal, sammen med ambitiøse og dygtige kollegaer, videreudvikle nødvendige sikkerhedsindsatser som sikrer, at Banedanmark fortsat effektivt kan beskytte samfundskritiske processer, systemer og infrastruktur, døgnet rundt, alle ugens dage.

Banedanmark har et stærkt strategisk fokus på løbende at tilpasse sikkerheden overfor aktuelle risici og trusler.

Du forventes derfor at være med til at foretage it-risikovurderinger, konsekvensanalyser og evaluere trusselsbilledet i forhold til Banedanmarks øvrige forretning, samfundskritiske processer, systemer og infrastruktur.

Læs hele annoncen her.

Plesner søger erfaren MS365 og Azure IT Operations Specialist med kompetencer inden for it-sikkerhed, København

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en erfaren teknisk person med faglige kompetencer inden for Microsoft Cloud-teknologier og it-sikkerhed, og som ser dig selv spille en vigtig rolle i vores it-team's ambitiøse arbejde med forretningsudvikling og digitalisering.

Vi er en stor advokatvirksomhed, som stiller store krav til vores it-systemers performance og fleksibilitet samt meget høje krav til deres sikkerhed. Derfor har vi brug for en erfaren kollega med kompetencer i cloud-baseret infrastruktur, særligt med fokus på MS365, Azure og it-sikkerhed.

Du bliver en del af vores centrale it-afdeling med reference til it-chefen. Med dig i vores team er vi ni personer. Der er derfor ikke langt fra tale til handling, og det er nemt at få indflydelse på både beslutninger og retning.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen For It og Læring søger it-sikkerhedsmedarbejder, København

Vil du være med til at løfte it-sikkerheden for børn og unges data? Så er du måske vores kommende it-sikkerhedsmedarbejder i Styrelsen for It og Læring!

Du får din hverdag på Kontoret for It-sikkerhed og Digitalisering (KID) i Styrelsen for It og Læring (STIL). I KID er der et stærkt fagligt miljø, hvor samarbejde og sparring er i højsædet. Vi er 14 kolleger på kontoret, med forskellige uddannelsesbaggrunde, som alle brænder for informationssikkerhed, databeskyttelse og digitalisering.

Vi arbejder for en velfungerende digital hverdag i undervisningssektoren og at børn, unge og voksne er trygge ved, at der bliver passet godt på deres data. Det kræver, at vi løbende højner sikkerheden på vores it-systemer, som hver dag anvendes af tusindvis af børn, unge og voksne.

Desuden samarbejder vi tæt med uddannelsessektorerne, leverandører af administrative systemer og digitale læringsressourcer om it-sikkerheden.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger som du kan søge, før sommerferien melder sin ankomst.

Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu