Artikel top billede

Tesla påstår en person sad på føresædet i styrtet Tesla - myndigheder er "sikre på" det modsatte

Tesla påstår at en person sad bag rattet i en Tesla Model S under et fatalt uheld. Lokale myndigheder er sikre på at ulykken skete i en førerløs bil.

Et fatalt sammenstød mellem en Tesla model S og Texansk vejtræ kostede to personer livet d. 17. april.

Tesla hævder nu, at en af personerne sad bag rattet på tidspunktet for uheldet. Lokale myndigheder er derimod sikre på, at ingen sad i førersædet.

Det skriver The Washington Post
.

I et tweet har Teslas administrerende direktør Elon Musk skrevet at data "indtil videre" viser, at køretøjets autopilot-førerhjælpssystem ikke var aktiveret på tidspunktet for ulykken.

Lars Moravy, virksomhedens vicepræsident for køretøjsteknik, udtaler, at rattet var "deformeret", hvilket indikerer en chaufførs tilstedeværelse ved ulykken. Han tilføjede, at alle bilens sikkerhedsseler var løsnet.

Det har været vanskeligt at fastslå, hvem der sad hvor, da ulykken har efterladt bilen totalskadet og ugenkendelig.

Tesla siger, at man indtil videre ikke var i stand til at gendanne SD-kortdata fra tidspunktet for nedbruddet.

Teslas oplysninger er ikke blevet bekræftet af uafhængige efterforskere.

Hos de lokale myndigheder siger Mark Herman fra Harris County Precinct 4 til lokalstationen KHOU, at politiet er "100 procent sikre på, at ingen var i førersædet."

Samarbejdet mellem Tesla og efterforskningsteamet National Transportation Safety Board (NTSB) har været problemfyldt. Det har tidligere fået NTSB til at melde ud at Tesla ikke længere var en del af efterforskningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
DXC Technology færdig som leverandør af Den Digitale Tinglysning: Netcompany indsættes som ny leverandør
Netcompany bliver ny leverandør af Den Digitale Tinglysning, som DXC Technology har stået for i de seneste mange år.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.