Artikel top billede

Flere købere og sælgere har givet eBay 18 milliarder kroner i omsætning i første kvartal af 2021

eBays re-branding af sig selv har båret frugt, mener auktionsplatformens direktør. Virksomheden havde en omsætning på 18 milliarder kroner i årets første kvartalsregnskab.

Auktionsplatformen eBay har rapporteret bedre resultater end forventet indtjening i første kvartal af 2021.

Q1-regnskabet har afsløret en omsætning på tre milliarder (18 milliarder danske kroner) - en stigning på 42 procent i forhold til året før. I 2020s Q4-regnskab viste eBays omsætning 2,87 milliarder dollar.

Det skriver ZDnet.

Nettoindkomsten nåede 758 millioner dollar - 4,6 milliarder danske kroner.

Antallet af årlige aktive købere steg med 7 procent på tværs af eBays platforme - det giver i alt 187 millioner dollar. Årlige aktive sælgere på platformene voksede med 8 procent svarende til 20 millioner dollar.

"Vi leverede endnu et stærkt kvartal for virksomheden og en fremragende start på året for vores købere og sælgere," kommenterede eBays administrerende direktør Jamie Iannone.

"Vi genererede en enorm volumen og indtjening med en omsætningsvækst, der har været den højeste siden 2005. I juli sidste år lagde jeg vores vision for en teknologisk ledet gen-branding af eBay, og vores resultater viser, at denne langsigtede strategi fungerer. Mens vi stadig har mere arbejde at gøre, er vi overbeviste om, at vi er på en vej med fortsat vækst i de kommende år. "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere