Artikel top billede

Flere købere og sælgere har givet eBay 18 milliarder kroner i omsætning i første kvartal af 2021

eBays re-branding af sig selv har båret frugt, mener auktionsplatformens direktør. Virksomheden havde en omsætning på 18 milliarder kroner i årets første kvartalsregnskab.

Auktionsplatformen eBay har rapporteret bedre resultater end forventet indtjening i første kvartal af 2021.

Q1-regnskabet har afsløret en omsætning på tre milliarder (18 milliarder danske kroner) - en stigning på 42 procent i forhold til året før. I 2020s Q4-regnskab viste eBays omsætning 2,87 milliarder dollar.

Det skriver ZDnet.

Nettoindkomsten nåede 758 millioner dollar - 4,6 milliarder danske kroner.

Antallet af årlige aktive købere steg med 7 procent på tværs af eBays platforme - det giver i alt 187 millioner dollar. Årlige aktive sælgere på platformene voksede med 8 procent svarende til 20 millioner dollar.

"Vi leverede endnu et stærkt kvartal for virksomheden og en fremragende start på året for vores købere og sælgere," kommenterede eBays administrerende direktør Jamie Iannone.

"Vi genererede en enorm volumen og indtjening med en omsætningsvækst, der har været den højeste siden 2005. I juli sidste år lagde jeg vores vision for en teknologisk ledet gen-branding af eBay, og vores resultater viser, at denne langsigtede strategi fungerer. Mens vi stadig har mere arbejde at gøre, er vi overbeviste om, at vi er på en vej med fortsat vækst i de kommende år. "
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere