Artikel top billede

Svenske myndigheder dropper Microsoft Teams: Er ikke i "overensstemmelse med gældende lov"

Bekymringer om udvekslinger af brugerdata og risikoen for lock-in får to svenske myndigheder til at vende tommelfingeren nedad til Microsoft Teams.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i hvorfor de svenske myndigheder dropper Microsoft Teams
369
2 min
Microsoft Teams er under pandemien blevet et helt essentielt arbejdsværktøj, der i dag har mere end 145 millioner daglige brugere over hele kloden.

Men hos de svenske skattemyndigheder, Skatteverket, og indrivelsesenheden Kronofogdemyndigheten har man ikke tænkt sig at skifte til Teams, når man inden længe skal udskifte sin eksisterede kommunikationsplatform.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.