Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: THE_WHITE_HOUSE / SHEALAH_CRAIGHEAD)

Trump dømt ude af Helle Thornings tilsynsråd: Må ikke vende tilbage til Facebook

Den amerikanske ekspræsident må se sig holdt ude af det populære medie i lang tid.

Facebooks tilsynsorgan, ’the oversight board’, med blandt andet forhenværende statsminister Helle Thorning i en hovedrolle har truffet sin vigtigste afgørelse til dato.

I dag dømmer tilsynet, at Facebooks blokering af den daværende amerikanske præsident Donald Trumps konto var på sin plads, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Blokeringen kom i kølvandet på urolighederne i og omkring det amerikanske kongres, som resulterede i fire dødsfald heriblandt en politimand.

Efterlyser retningslinjer

Det sociale medie skal dog indenfor de kommende seks måneder konkretisere sine retningslinjer for, hvordan prominente brugere som verdensledere skal behandles, hvis de forbryder sig mod mediets retningslinjer.

”Vi vil nu tage tilsynets beslutning til efterretning og rette klart og afmålt ind," udtaler Facebooks vicepræsident Nick Clegg som bekræfter, at Facebook fortsat vil suspendere Donald Trumps konto.

Den forhenværende amerikanske præsident kunne tidligere tælle 35 millioner følgere på platformen.

Den mest omfangsrige blokering for Trump kom på hans yndlingsmedie, Twitter, hvor han ovenpå angrebene blev forment adgangen til hans 89 millioner følgere.

Læs også: Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Data Engineer Consultant

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Experienced SAP Finance Consultant – Digital

Kompasbank A/S

Senior Data Engineer

Capgemini Danmark A/S

Network Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere