Artikel top billede

Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”

Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor Silvan Popovic mener at den norske moms-afgørelse er særligt uretfærdig.
  • Læs hvad det er for et ord, der gør hele forskellen for, om virksomheder skal betale moms i Norge.
1.316
6:45 min
I midten af marts berettede flere medier om konkursen af leverandøren af mobiludstyr Mytrendyphone.

Men stifteren Silvan Popovic mener, at afgørelsen er langt fra retfærdig.

”Vi kunne ikke have set den komme på nogen måde. Og alle de andre danske webshops solgte det samme. Der var ikke nogen af dem, der var registreret i Norge. Så det kom som et chok for os,” siger han til Computerworld.

I Norge har man afgjort, at Mytrendyphone skylder 11,3 millioner moms-kroner inklusive renter. Kursbegæringen blev vedtaget 24. marts af Skifteretten i Hillerød.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Margrethe Vestager langer ud efter Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon?"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter lang tids tøven ruller kunderne nu ind på SAP S/4: "Vi har fået flere nye S/4-sager i det seneste halve år, end vi havde af S/4-kunder i forvejen"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk hotelplatform efter fem dage langt ransomware-angreb: “Vi har lige fået at vide, at vi har 100 procent recovery på alle data”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk booking-portal ramt af ransomware-angreb: Forhandler med hackere om betaling af løsesum


Premium
Margrethe Vestager langer ud efter Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon?"
Interview: Apple kan ikke blive ved med at sidde på eneretten til at hente apps til iPhones. Det mener den danske konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der har indledt en sag mod selskabet. “Hvis først du har købt en iPhone, så har Apple monopol gennem sin App Store,” siger Vestager til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.