Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Højprofileret retssag afslører: Sådan forhandler Apple med Netflix, Facebook og Microsoft om vilkår i App Store

Tonsvis af interne dokumenter er kommet frem i Epic Games' retssag mod Apple, der viser, hvordan iPhone-producenten forhandler med sine store partnere omkring App Store-vilkår.

Den højprofilerede monopolretssag mellem Epic Games og Apple tager hul på et nyt kapitel.

Epic Games mener, at Apples App Store er konkurrenceforvridende, da selskabet tager op mod 30 procent af alle køb. Dette argumenterede Epic Games for sidste uge, hvor en masse inerne dokumenter fra Apple blev afsløret.

Her kom en lang række email-tråde og andre dokumenter frem, der fylder 60 ringbind til sammen, skriver CNBC.

De offentliggjorte informationer afslører, hvordan Apple forhandler med sine største partnere såsom Facebook, Netflix og Microsoft om, hvilke vilkår de skal have i App Store.

Dokumenterne tegner et billede af Apple som en virksomhedder er yderst opmærksom på de mest indbringende apps på platformen.

Apple afholder regelmæssige forhandlingsmøder med de store partnere.

De fremførte emails viser, at Apple ikke går på kompromis med selskabets regler om, hvad der er tilladt i App Store og vilkårene om gebyr.

Men Apple forhandler i stedet om andre ting, såsom placering på forsiden af app-butikken, koordinering og reklame gennem Apples produktlanceringer og adgang til eksklusive programmeringsfunktioner.

Sidste uge fremførte Epic Games, der står bag Fortnite-spillet, sin side af sagen, hvor Apple vil fremføre sin denne uge.

I sidste ende vil dommeren afgøre, om Apple skal tillade Epic Games at installere sin egen app-butik på iPhones og derved omgå Apples gebyr på op mod 30 procent af købene.

Læs mere her: Apple forsvarer udskældt betalingsmodel i retssag: "Vi vil ikke være som Android"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere