Artikel top billede

(Foto: Kyocera)

Kyocera indsætter ny topchef for Danmark

Indiske Vindhesh Kumar afløser japanske Takuya Marubayashi som dansk direktør for printer-selskabet Kyocera Documents Solutions.

Efter halvandet år på posten fratræder japanske Takuya Marubayashi som dansk landechef for Kyocera Document Solutions.

Istedet indsætter selskabet nu indiske Vindhesh Kumar som ny landechef for den danske forretning, der har hovedkvarter i Glostrup uden for København.

Selskabetr beskæftiger i Danmark omkring 25 medarbejdere.

Det omsatte i fjor for omkring 14,5 millioner og landede et underskud på knap en halv million kroner. Året før tabte selskabet i Danmark 700.000 kroner og året før igen 800.000 kroner.

Takuya Marubayashi overtog ledelsen af den danske Kyocera-forretning i 2019, hvor han afløste danske Jonas Dalsgaard som nordisk direktør.

Takuya Marubayashi kom her fra posten som bestyrelsesformand for selskabet.

Det kan du læse mere om her: Printerfirmaet Kyocera siger farvel og tak til dansk topchef: Japansk bestyrelsesformand indtræder som ny direktør

Men efter halvandet år ved roret, er tiden altså nu kommet til at overdrage ledelsen til den nye direktør.

Vindhesh Kumar har formelt adresse i Holland på Kyoreca Document Solutions europæiske hovedkvarter, hvor han kommer fra en stilling som direktør for forretnings-udvikling og transformation.

Han har tidligere arbejdet i Polen, Indien, Sydkorea og Shanghai.

Læs også:
Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.