Artikel top billede

Jørn Larsen beholder 20 procent af alle aktier i Trifork efter børsnotering: “Jeg skal stadig kunne bevare en følelse af at være ejer”

Interview: Stifter og topchef i Trifork, Jørn Larsen, beholder 20 procent af ejerskabet, når selskabet går på børsen. Det gør han blandt andet for at sikre, at han stadig sidder på en god del af virksomheden, siger han til Computerworld.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvor mange aktier Jørn Larsen selv beholder efter børsnoteringen
  • Hvorfor det er vigtigt for den danske Trifork-stifter at han stadig er selskabet største aktionær
410
2:15 min
Jørn Larsen sætter sig på 20 procent af aktierne, når Trifork går på børsen.

Dermed fortsætter han fortsat med at være den største aktionær i selskabet, og kommer altså kun til at afgive en lille del af sit nuværende ejerskab i forbindelse med noteringen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.