Artikel top billede

Microsoft afliver Internet Explorer til Windows 10 om et år: Her er dødsdatoen

Microsoft fortsætter den gradvise udfasning af Internet Explorer. Selskabet er klar med den dato, hvor den gamle browser aflives i Windows 10 - altså desktop-versionen. Istedet skal der sættes fuld fokus på Edge.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvornår Microsoft afliver IE11 i Windows 10.
  • Læs om den gradvise udfasning af IE11 fra blandt andet Microsoft 365 og Teams.
553
3 min
Det har ligget i kortene i længe, men nu er sagen klar: Microsoft har besluttet at aflive den mere end 25 år gamle browser, Internet Explorer, som selskabet ikke længere vil understøtte i den oprindelige desktop-version.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.