Artikel top billede

SkatePro vandt Guldprisen til årets e-handelspris-kåring, som fandt sted i aftes. Foto: Dansk Erhverv

Netbutikken SkatePro tog guldet hjem til årets e-handelspris-kåring: Her er alle vinderne

Netbutikken SkatePro, som har udviklet sig fra hobbyprojekt til international millionsucces, vandt hovedprisen til årets e-handelspris-kåring torsdag aften. Se alle vinderne her.

SkatePro tog guldet hjem til årets e-handelspris-kåring i aftes, som Dansk Erhverv står bag. Guldprisen gives til den allerskarpeste virksomhed blandt vinderne fra de 11 kategorier.

Selskabet vandt også e-handelsprisen for bedste B2C-virksomhed med online-omsætning over 100 millioner kroner samt prisen for bedste eksportcase.

SkatePro blev etableret for 25 år siden af Jakob Høy Biegel som et hobbyprojekt, men har siden udviklet sig til en topprofessionel virksomhed med international succes, millionoverskud, loyale kunder og anerkendelse i både Danmark og udlandet.

Der var ikke tvivl om, at det i år var SkatePro, der skulle vinde den eftertragtede pris, forklarer Ann Riemer fra Legeakademiet.dk, der sidder i juryen, som finder Guldvinderen.

“SkatePro er på så utrolig mange områder en ledestjerne indenfor dansk e-handel. Udover at være markedsleder, bestræber selskabet sig på nytænkning, integritet og fantastisk købmandskab.”

Hun hæfter sig også ved, at virksomheden både tager ansvar for kunderne og de ansatte.

"Deres donation af en del af omsætningen fra Black Friday til en skaterpark i Nepal gør, at årets største omsætningsdag pludselig giver en smule mere mening. Deres måde at rekruttere ansatte, hvor de hjælper med alt fra at finde bolig, udfylde skattepapirer og gøre deres ophold til en kæmpe fest er også bemærkelsesværdig. Derudover er folkene bag nogle helt igennem gode og bidragende mennesker, der hjælper andre i branchen med gode råd og inspiration.”

Carsten Schmidt, som er administrerende direktør og medejer i virksomheden, siger:

”Vi er så hamrende dygtige i e-handelsbranchen i Danmark, og derfor er vi også bare så stolte over at vinde Guldprisen. Jeg er virkelig rørt, og jeg er samtidig vanvittig stolt af alle de fantastiske medarbejdere, som gør hverdagen til en fest.”

Dansk Erhverv faciliterer processen omkring E-handelsprisen, men det er juryerne bestående af e-handelseksperter, der efter en intens proces suverænt bestemmer, hvem af de mere end 500 indstillede virksomheder, der skal vinde de 12 priser.

Her er alle vinderne:

Guldprisen 2021: SkatePro

Bedste nye E-handelsvirksomhed: Oscar biludlejning

Bedste B2B-virksomhed med online omsætning under 200 millioner kroner: Westpack

Bedste omnichannel: Matas

Bedste app: MobilePay

Bedste B2C-virksomhed med onlineomsætning over 100 millioner kroner: SkatePro

Bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 100 millioner kroner: Roccamore

Bedste værktøj: Shipmondo

Bedste eksportcase: SkatePro

Bedste E-handelscase – webbureau og andre leverandører: Vertica for Søstrene Grene

Bedste B2B-virksomhed med onlineomsætning over 200 millioner kroner: Brødrene AO Johansen

Bedste abonnementsløsning: Goodiebox